Patrze na rynek i widze jak covidowi inwestorzy dostaja zawału bo mialo caly czas rosnąć a u nas to samo od 2 miesiecy ale czas jest bliski pozdrawiam stalowy akcjonariat
Wiele w tym racji zobaczymy czy wegielkowi wyjdzie to na zdrowie ja mysle ze jest tu wielu ludzi którzy zdaja sobie sprawe co maja i ze ma to wielke pro wzrostowe perspektywy innym slowem dzien próby nadchodzi spokój i cierpliwość pozdrawiam
Nie pamiętam spółki z tak nieprzychylnym zarządem wobec akcjonariuszy. Rozumiem, że oni nie są od sypania espi, ale przez ich bierność i wielkie tajemnice ostatnie miesiące spadaliśmy i teraz kiedy przydałby się bufor bo było by z czego spadać do my takiego czegoś nie mamy.
Przecież był mega wzrost. Ja brałem akcje jak były po 20-30 zł jakieś pół roku temu, a w marcu to miałeś jeszcze taniej. Ile mieliby wzrosnąć 5000%? Pokażą trailer ze świata Warhammera to może coś drgnie. Po premierze poprzedniej gry wiadomo było, że chwilowo nic się nie będzie działo spektakularnego, więc trzeba czekać. Ludzie strasznie niecierpliwi się zrobili ostatnio.