• Taki mamy klimat Autor: ~lil [78.88.21.*]
    Inwestorzy XXI wieku nie potrafią akcji spółki potrzymać nawet tygodnia, jak rośnie to kupują, jak spada to się zabijają zeby sprzedać, jak za dwa dni skonćzy się emocjonalna panika, zieleń zawita i od nowa Polska Ludowa...nastawiam koszyk, dzięki Panowie, pozdrawiam ;)
  • Re: Taki mamy klimat Autor: ~ten [89.64.1.*]
    Nastaw nisko. Będziemy lecieć daleko.
  • Re: Taki mamy klimat Autor: ~zbychu [37.30.32.*]
    I już mamy 31zl..haha...a tu jeszcze giełdą w Ameryce się nie otworzyła....z godzinkę panika na 102!!!!dziś spokojnie pokonamy 30zl..w dół...po balonie...tak się kończą firmy z 45 zł na 31zł...w 3 sesje!!!!a taka dobra firma
  • Re: Taki mamy klimat Autor: ~ten [89.64.1.*]
    Dnia 2020-10-28 o godz. 13:41 ~lil napisał(a):
    > Inwestorzy XXI wieku nie potrafią akcji spółki potrzymać nawet tygodnia, jak rośnie to kupują, jak spada to się zabijają zeby sprzedać, jak za dwa dni skonćzy się emocjonalna panika, zieleń zawita i od nowa Polska Ludowa...nastawiam koszyk, dzięki Panowie, pozdrawiam ;)

Ale powiedz mi tak szczerze. Po cholerę trzymać papier który leci ponad 10-15%? Dzięki temu że sprzedałem przestałem tracić hajs. Codziennie leci. Lepiej chyba poczekać aż się zatrzyma. Już jesteśmy poniżej 30, a po 15:00 będzie zwała jakich mało. Lepiej sprzedaj i kup jutro po 25 zł albo niżej, bo dziś powietrze nie przestanie uciekać. Za mocno ten flak napompowaliśmy. Teraz za to płacimy.
  • Re: Taki mamy klimat Autor: ~lil [78.88.21.*]
    @ten

Jedyne co skłoniło by mnie do sprzedaży tych akcji to spekulacyjna podbitka na 70zł, w dobie najlepszej koniunktury dla firm covidowych pozbywanie się akcji jest głupotą. To jednak moja perspektywa bo mam ten komfort niskiej średniej. Decyzje inwestycyjne każdy podejmuje sam, oby dla każdego z nas właściwe. Pozdrawiam
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.