• Sytuacja BenefitSystems Autor: ~Sportowiecinwestor [93.105.177.*]
    Myślicie, żeby już kupować? czy jeszcze czekać?
    szukuje się niezły zarobek.
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~Jakub [89.64.95.*]
    Im dłuższe przeciąganie ograniczeń tym większe dołki Benefit. Liczę na okolice 500zł
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~Sportowiecinwestor [93.105.177.*]
    myślisz, że do kiedy przeciągną? 01.2021?
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~MTJ [94.75.64.*]
    Różowo chyba nie mają. Wczoraj pozwalniali grupę dyrektorów, vicedyrektorów i kierowników ze "starego nadania". Ludzi drogich w sumie, ale super znających cały biznes
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~gazela [193.192.62.*]
    To co się dzieje teraz z BS to jest taki chichot losu. Niewłaściwi ludzie, złe decyzje.... Szkoda
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~RAW [188.146.229.*]
    Ciekawe kiedy przewodn RN/główny właściciel pójdzie po rozum do głowy i ściągnie z powrotem zespół który zniknął z firmy - jak on wyszedł z zarządu (13r)? Później to tylko było nadęte korso, z rozbuchanymi kosztami i nieogarniętymi ludźmi w zarządzie.
    Zaparkowany wielki dług w firmie, fitnessy kupione za ceny z powietrza i teraz odbija się to czkawką - ciekawe ile wyniosą odpisy.
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~Tomus [185.209.251.*]
    Już poszedł, skupuje własne akcje przez Invesco z Kanady i na giełdzie w Londynie. Robi to regularnie od paru lat, jak są nisko skupuje przez pośrednika, jak wysoko sprzedaje swoje własne udziały. Tajemnica poliszynela.
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~anonim [193.192.62.*]
    Zespół już nie wróci. Nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki tym bardziej, że fale wyrzuciły oddany Zespół na brzeg.
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~RAW [83.6.3.*]
    jak jest się ma∂rym to wraca się do tej samej rzeki .. inna sprawa że zespołu z lat (do 13r) sprawnej spółki już nie ma - bo w innych firmach się realizują.
    później kolejne top zespoły w kosmos odleciały -
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~anonim [193.192.62.*]
    To zależy dla kogo/czego się pracuje. Ja nie pracowałam dla $ tylko z sentymentu, dla ludzi z którymi współpracowałam.
    A kapitalna atmosfera już nie wrati :/ pisze to były członek byłego top zespołu
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~Elo [78.10.207.*]
    Okres do 13 r nazywasz sprawna spolka? Chyba w sprawnej spolce nie pracowales. Wszystko na kartkach i kalkulatorze. Tam ludzie do tej pory nie wiedza do czego sluzy funkcja wyszukaj.pionowo.
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~Leonard [79.184.207.*]
    Potwierdzam jako były pracownik, teraz też technologia na sznurkach, odeszli ci co się starali. A śmietanka chyba większą wagę przywiązuje do marek samochodów służbowych niż do nowoczesnych rozwiązań technologicznych. A ludzie są jak zawsze na końcu...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.210.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~realista [37.8.230.*]
    nie jestem akcjonariuszem BS, ale wpadł mi w ręce (11-01-2021) artykuł na temat zmowy cenowej pod przewodnictwem BS, którą wnikliwie badał UOKiK i nałożył dotkliwe kary na uczestników tej zmowy, zarówno na podmioty jak i na menadżerów (sześciu), jeśli masz więcej wiadomości w tym temacie, podziel się nią na forum, bo zmowa cenowa trwała przez 5 lat.
  • Re: Sytuacja BenefitSystems Autor: ~ktośsypał [195.191.163.*]
    jak to? BS to najbardziej etyczna firma w Polsce.
    jak urząd ukarał imiennie managerów z BSu, konkretne osoby, i one czują się niewinne- to gdzie można poczytać o odwołaniu lub o założeniu sprawy o bezpodstawne zniesławienie?
    poda ktoś źródła?

[x]
BENEFIT 2,35% 3 490,00 2026-03-31 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.