myslę,że profilaktycznie można by zgłosić do prokuratury zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa-tylko czy to coś da? przykład Agtesa raczej nie daje nadzieji
Mariuszu, jak prześledzisz 'sukcesy' wiceprezesa, historię boruty, powiązania całej paczki z biochemii, cypru i tak dalej, pozostanie Ci wiedza, że grasz extremely high risk high reward obecnie. Szanse są ogromne, ale z owymi szansami idzie bagaż bardzo podejrzanych interesów, transakcji oraz beznadziejny trust score zarządu.
Warren Buffet nie kupiłby akcji Boruty. :D
Z research'u wynika, że na osobie pana Pawlikowskiego drobni akcjonariusze tracili całe majątki.
Owszem masz dużo racji, ryzyko duże dlatego inwestuje w tą firmę ostrożnie aczkolwiek strata byłaby dotkliwa, nadzieją napawają mnie uniwersytety z którymi współpracują i gigantyczne granty, granty które pracują na siebie i są monitorowane przez podmioty zewnętrzne. Cóż czas pokaże ja dzisiaj nie jestem w stanie wydać żadnej opinii czy to wal, czy eldorado :)
Ja również nie zaopiniuję. Ba, gram tu większością kapitału.
Będę za nim tęsknił. :D
Tak jeszcze zaznaczę, że sam rozrost onlyBio i już posiadane 25% InvBio powinien spółkę ponieść za rok czy dwa, o ile zarząd nie znajdzie jakiegoś sposobu na uprowadzenie przychodu z tego. Powinno być dobrze. ;p
Pytam ponownie na jakiej podstawie prawnej chcesz złożyć zawiadomienie, owszem chciałbym żeby kurs szedł w górę ale jestem za cienki. Na tą chwilę uważam że spółka, firma ma perspektywy, a jak nas wydymają no to cóż giełda :(
Jednia zarabiają inwestując na GPW a drudzy pisaniem postów . I to cała tajemnica. Myślisz ze wkleja takie stare informacje z dobrego serca . Taka praca .
Kupujac akcje boruty sadzilem,ze mam spolke ze wspanialymi perspektywami.Teraz poprostu juz nie jestem taki pewny.Jak zona cie zdradzi.Zaufasz jej ponownie?
Wielu ludzi zadaje sobie pytanie, zwłaszcza że firma już zagrała nie czysto, tak delikatnie mówiąc. Zaangażowała poważny dom maklerski, produkty onlybio sprzedają się dobrze, może tym razem wypali, oby. Jeżeli teraz będzie dymanko to będzie koniec tej firmy na giełdzie, tylko że oni to jakoś zniosą gorzej z nami. Dajmy temu jeszcze chwilę, czytajmy Espi, bądźmy czujni, tyle albo aż tyle
Trzeba miec nadzieje,ze spekola zrobi jeszcze jedno koleczko.Onlybio faktycznie widze coraz czesciej u swoich znajomych.Na papierze wyglada to super.Wyglada jakby to nie moglo sie nie udac.Zobaczymy po raporcie,ktory juz niedlugo.
Kupiłem pierwszy raz po 0,54 i sprzedałem po 1,30. Dziś znowu kupiłem. Co będzie czas pokaże. Ale już mnie na giełdzie nic nie zdziwi po tym co widziałem za PCC , a to jest spółka z głównego parkiety . Przed poprzednimi wynikami były te same wpisy Cypr , lewe konta , przekręty itd. I ktoś dalej wkleja to samo . Przecież nie z nudów . Teraz już poczekam czy wejdą na główny parkiet , jeśli nie to wtedy sprzedam.
Nie mam interesu w naganianiu na spadki,ja mam srednia 80 gr.Zaluje,ze nie robilem koleczek.Niestety na tej loterii zwanej polskim parkietem nie ma sensu inwestowac.Widze,ze wystarczy 50k kapitalu i mozna spokojnie robic day trading wyciagajac kilka groszy
Stopka redakcyjna:
Janusz Andrzej Skopowski - wyprzedał wszystkie swoje akcje 01cyberaton drobnym graczom pod rożne manipulacyjne infa, doprowadzil kurs 01cyberaton do historycznego minimum, do zrujnowania reputacji spółki i do free float prawie 90% !!! (wyprzedawał wbrew obietnicom w żywe oczy na walnym, że tego nie będzie robił). swoimi działaniami doprowadził do finasowej tragedii wielu ludzi. po czym nastapila emisja akcji bez prawa poboru przez firme ZOUKUMA z Cypru (za którą prawdopodobnie stoi Janusz Andrzej Skopowski), w taki skali, że objęła 25% !!!!
01 cyberaton kurs aktualny ponad 7.1zl
Maxymalny ponad 12zl
Więc skończ już wyciągać stare syfy, jazdy chce zarabiać na giełdzie nawet takie osoby jak Pawlikowski
najgorsze je st to,że nawet jak spółka osiągnie sukces to i tak efekty nie przełożą się na zarobek drobnych akcjonariuszy.Dlaczego? bo jak ktoś raz pokazał,że drobnych na gdzieś to czemu miałby nagle chcieć się dzielić sukcesem?zrobi emisję np 100mln akcji dla wybranych