Grubi ? :) dobre :P Ktoś sę bawi sie w zbijanie kursu. Nie ma żdnej paniki tylko śmieszna wywalanka. To nie jest wolumen który świadczy o jakimś grubym co to niby ucieka. Bez żartów. Nikt nie rzuca gremlalnie w odwrót, papier jest odbierany bez problemów..a że taniej ? co poradzić jak kogoś w tyle boli ;)
Czy po premierze wspartej światową kampanią tv to nie powinno być przypadkiem drożej?
Przypadek? Nie sądzę...
Mantruj
Leszcz z ulicy jeszcze żywi resztki nadziei i łapie noże :-)
Jaka piękna katastrofa, lecę po więcej popcornu :-)
Mortimer to niby "nowy" narzekacz, wiem kto i on też już wie że ja wiem, stylu pisania i narracji sie nie zmienia... ha ha ha pozdrawiam cierpliwych ....
Tak wlasnie masz na imie ja tez jestem na tym papierku i srednia mam taka ze dla mnie moze leciec chetnie dokupie takze synu juz po 18 za godzine ci mama internet odetnie i nie bedziesz pisal
Mi zylka nie peka zreszta bez sensu te pisanie z kmiotem ktory nie potrafi czytac ze zrozumieniem ja jestem na papierku od tylu lat ze jeszcze sie resorakami bawiles sprzedalem ze srednia 5.5 reszte trzymam a mam wiecej niz ten smieszny wolumen spadki robi
Mi zylka nie peka zreszta bez sensu te pisanie z kmiotem ktory nie potrafi czytac ze zrozumieniem ja jestem na papierku od tylu lat ze jeszcze sie resorakami bawiles sprzedalem ze srednia 5.5 reszte trzymam a mam wiecej niz ten smieszny wolumen spadki robi