• będzie lockdown? Autor: ~Antoni_Kosiba [46.76.219.*]
    będzie jazda jak w marcu!
  • Re: będzie lockdown? Autor: ~Znachor [37.47.48.*]
    Na to liczę!
  • Re: będzie lockdown? Autor: ~Inwestor [188.146.35.*]
    Kiedy raport za Q3?
  • Re: będzie lockdown? Autor: ~BezSosiku [188.146.33.*]
    6 listopada, więc już niedługo, ciekaw jestem co w nim się znajdzie. Dziś póki co praktycznie brak ruchu na spółce.
  • Re: będzie lockdown? Autor: ~Rozczarowany [31.60.116.*]
    -5% to nie taki całkiem brak ruchu...
  • Re: będzie lockdown? Autor: bezsosiku [188.146.33.*]
    Patrzyłeś na obrót? Godzina 13:25 a tam 3947,40 zł. Taka męczybuła jesteś ;), naginasz na spadki starym kotletem bez właściwej analizy według którego nawet youtube upada :D. Na temat zamieszczonego linku już dyskutowaliśmy. Jak pisałem post 300 zł zmieniło kurs na -2,05%. Banalne? Jedną akcją można to zrobić przy tak niskim obrocie. Dziś na rynkach krew się leje, więc nie dziwi mnie że nie ma chętnych al paniki nie ma bo wielu ma w pamięci wzrosty tej spółki spowodowane nie tylko koronawirusem ale i rozwojem. Więc spokojnie. Patrzę na rozwój sytuacji. Pozostałe akcje sprzedałem tydzień temu więc jestem spokojny.
  • Re: będzie lockdown? Autor: ~milo [31.60.116.*]
    Naganiam na spadki? A czy ja komuś każe sprzedawać? Czy pisze, że kurs leci? Wrzucam obiektywne info.

Stary kotlet? Artykuł z wczoraj i pewnie nikt stąd to jeszcze nie widzia, a dotyczy września. Przywolywalen też artykuł z lipca bo.....czekamy na raport za q3, a zarówno lipiec i wrzesień dotyczą tego okresu i to są już słabsze rok do roku 2/3 kwartału (nie wiem jak wyglądał sierpien). Skoro wynik rok do roku są słabsze to mogą być wyraźnie słabsze na tle poprzednich kwartałów. Takie są fakty i realne zagrożenia. Staram się pochodzić do tematu rzetelnie za to Ty że swoim ignorowaniem niegatywnch sygnałów sprawiasz wrażenie kogoś kto wysoko zawisnął i teraz panikuje
  • Re: będzie lockdown? Autor: bezsosiku [188.146.33.*]
    "Zostawiam link, bo niedługo raport...Przypomnę, że w lipcu też liczba użytkowników była mniejsza. I nie chodzi o to, że mniejsza niż podczas narodowej kwarantanny, ale mniejsza rok do roku..."

1. Liczba użytkowników rok do roku jest znacznie wyższa.
    2. Załączony link dotyczy tylko bezpłatnego działu wideo, w którym usunięto filmy chronione prawem autorskim co przekłada się także na mniejszą liczbę odsłon.
    3. Zmniejszona liczba odsłon nie spowodowała spadku wysokości wpływów z reklam ale wręcz przeciwnie te dochody wzrosły.
    4. Wprowadzasz w treści postu w błąd myląc użytkownika tj. osobę płacącą za treści z odwiedzającym.
    5. Używasz różnych nicków np. Rozczarowany i milo,

To tyle na dziś.
  • Re: będzie lockdown? Autor: ~rzetelny [83.22.10.*]

>
    > Liczba użytkowników rok do roku jest znacznie wyższa.

> Zmniejszona liczba odsłon nie spowodowała spadku wysokości wpływów z reklam ale wręcz przeciwnie te dochody wzrosły.

Przynajmniej w tych dwóch punktach nie masz racji. Czytałem te artykuły i one podają dane właśnie rok do roku.

• Re: będzie lockdown? Autor: ~Rozczarowany [31.60.116.*]
    Najpierw trzeba przetrwać wyniki za q3

Lipiec był słaby i później niestety nie lepiej :/

https://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/cda-pl-i-wp-pilot-ze-spadkami-mocno-w-gore-vimeo-i-vider-info-top10-stron-wideo

I to nie są spadki w stosunku do okresu lock Down tylko rok do roku...
  • Re: będzie lockdown? Autor: ~qq [155.133.15.*]
    widac ze tu juz praktycznie rynek akcji nie ma. Oni sie bawia miedzy sobą. Szkoda tylko ze nie wykorzystuja tej sytuacji na rynku na rozbudowe CDA i umacnianie pozycji na zagranicznych rynkach. Nie wiem na co czekaja...
  • Re: będzie lockdown? Autor: ~Netflix_the_best [89.64.32.*]
    A no nie ma akcji.
    Chcieli wyciągnąć kasę z emisji na jakiś rozwój. Teraz ciągną dywidendy i sprzedają na górce.
    Przecież ta firma tylko ma zarabiać przy jak najmniejszym nakładzie pracy własnej. Dlatego sir nie rozwija jaka. Niestety konkurencja głównie Nteflix ich miażdży.
    Netflix, aplikacja co chwilę podrzuca propozycje obejrzenia czegoś, wysyła zapowiedzi, a tu nic.
    Kina zipią a oni się edza na tyłkach. Za chwilę skończą im się filmy bo produkcja kuleje. Netflix rozbudza wyobraźnię i apetyt na swoje przyszłe produkcję (aktualne również). Ci zaś śpią mając 98 % akcji (założyciele firmy syn i ojciec)
[x]
CDA 0,41% 17,95 2025-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.