• Emocje Autor: ~Sipowiec [5.173.122.*]
    Jak w grę wchodzą emocję to nie ma limitu spadku, jak i wzrostu..
    Czekamy na rajd !
    Może przebijemy Mercatora w %
  • Re: Emocje Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    Maseczki....przescieradła , obleczenia pościeli , PARAWANY.....Kombinezony .nadchodzi chyba powoli czas konkretnych wzrostów bo zaraza sie rozłazi ....i troche tego bedzie potrzeba...Prawdziwa walka zacznie sie za miesac i napewno kilka miesiecy potrwa...Czuwaj Don Sippo mój rudy przyjacielu teraz wiosłuje razem z tobą w tym samym kierunku... czyli na Sopot .... no i materiał na pampersy dla tych co nie wytrzymaja cisnienia i sprzedadzą przed atakiem na szczyt.......... Kaska tylko sie rozglada gdzie by sie tu zakotwiczyć.....z ALLEGRO, MERCATOR, PRAIRIE, BIOMED, BRASTER , XTB.....KGHM..i spółki wegowe ..banki...jedni bo zarobieni inni nie beda tracic bez sensu na spółkach bez przyszłosci i które covid może locdawnem dobić................a......MY...mamy czas....i CERTYFIKATY...
  • Re: Emocje Autor: ~kolo [176.109.51.*]
    tylko nie wywalać taniej jak MERCATOR i będzie gitara . Zobaczymy ilu wytrzyma hehe
  • Re: Emocje Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    firma tez produkuje taka włóknine co sie na pampersy nadaje to jedni popuszczaja a inni sprzedają.... obroty nedzne czyli bedziemy czesli porami jak bedzie 12,50.... a za oknem dzis rekordy..do końca tyg pewnie przebije 20 000 to moze i lentex do 9,50 dobije... CZUWAJ...dam na msze za bo$$ego bo coś chłopisko przycichło...
  • Re: Emocje Autor: ~abbba [37.128.90.*]
    Chłopcy, jak tu zrobiło się miło i przyjemnie! BRAWO
    Czekamy zatem na wzrosty, bo PERŁA JEST TYLKO JEDNA
  • Re: Emocje Autor: ~Hans [194.181.157.*]
    I od razu kurs odżył... Może powoli to wszystko idzie, ale ważne, że na zielono.
  • Re: Emocje Autor: ~andrzej [82.160.140.*]
    Ja sprzedałem i kupiłem Images za 70 groszy..Większa szansa aby zarobić.
  • Re: Emocje Autor: ~JUREK [83.23.136.*]
    jak zarobisz to nas zawiadom
  • Re: Emocje Autor: ~Marek [5.173.16.*]
    Hahahahaha
[x]
LENTEX -1,32% 7,50 2025-10-08 15:51:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.