Pan Krzysztof Moska zwiększył swoje zaangażowanie
https://www.bankier.pl/wiadomosc/POLWAX-S-A-Zawiadomienie-od-akcjonariusza-o-zwiekszeniu-udzialu-w-ogolnej-liczbie-glosow-w-Spolce-7988428.html
Sobie tez zwiększa i pojawia się komunikat.
Sobik 22% udziałów a Moska 21% = 43% maja 2 osoby.
I myślicie ze zainwestowali takie środki żeby to na 2 PLN spadło....
Szykuje się coś na Polwaxie.
Poszedł wniosek do Komisji Europejskiej o wstrzymanie fuzji Lotos-PKN . I te rękawice rzucił Polwax.... Orlen zawrze ugodę .... zobaczycie i oddadzą kasę wraz z odsetkami ...
Polwax po takim czymś będzie wart 30-36 PLN
Jedno pytano czy te Polwax-pd będzie asymilowany z akcjami Polwax ???????jeżeli tak to są dużo tańsze jak akcje Polwax i chyba je lepiej kupić ???czy mam rację czy nie!!!! kiedyś akcje polować to były po chyba minimum 18 zeta i pisali ,ze to i tak tanio?/????
Dnia 2020-10-29 o godz. 14:08 ~Fazi napisał(a): > Zorro ty już swój sposób myślenia i wykształcenie pokazałes ( przypominam Kielce). > > Co do akcji nie oddałem czy powiększyłem mój pakiet ? nic ci do tego ty nieuku. > > Drażnią mnie takie komentarze o 30 pln bo są głupie i tyle >
że co jakie kre..ie Kielce ?, że z Kielc jesteś ??? to widac tepy scyzoryku !!
oj, ty jednak nie mądry jesteś i do tego sklerotyk. Nie będę wklejał screenów o twoim wykształceniu i tytule za jajka z uniwestytetu. Szkoda na Ciebie marnować czasu.
ewidentnie coś się dzieje. wczoraj ładnie ktoś odbierał papier. może nowe progi?
dla mnie jak już dostali zgodę to naprawdę ekspresowo zrobili to pda zamianę itd. komuś się spieszy to widać. A jak mi się śpieszy to coś się wydarzy. czekamy. ja tam sobie dobralem papier i za szybko bo nie oddam.
Dnia 2020-11-13 o godz. 18:04 ~Krogulec napisał(a): > Spuść trochę z tonu. Ze będzie rosło to fakt. Ale 15 zł go kosmos. Zorro wytlumacz mu. Trzymanka dla tych co papier mają i nie zwatpili.
No. tutaj nie tylko obserwacja i ekscytacja wzrostu kursu jest najważniejsza, tutaj głęboooooooka analiza ( wręcz historyczno-polityczna) jest potrzebna, akto ja potrafi zrobić, ano, że tak powiem ..... No. A i jeszcze wielkie i twarda jaj trza mieć !!!