zajmij się lepiej dziś kupowaniem Investko bo wiesz że mam dziś kase i dla ciebie nie zostanie tanich akcji. Block zostaw w spokoju idzie swoim życiem teraz tu czas na odbiór akcji, chyba że cwaniaczku kupujesz po taniości.... i trolujesz przy okazji......
Pan mnie z kimś myli , ale słyszałem o niejakim "szwagrze" na forum. To nie ja :-) jak potrzebujesz potwierdzenia wywołaj Baję albo może Olę jeżeli dziewczyny nie załamały jeszcze rąk nad tym forum
Szwagier nie starsz bo sie zesrasz i zejdz na ziemie i zacznij realizowac zyski. Chcesz zataic ze beda wprowadzac akcje na gielde? Ci co kupili po po 50 gr i 1.5 zl beda realizowac zyski. Z reszta dzieci nie graja w ich gry.
Troche wiecej myslenia nie zaszkodzi.
PS. Jak znasz sie na polityce tak jak na gieldzie to nie wroze ci powodzenia ;-)
Mam nadzieje że to nie do mnie :P Ja tez brałem w ponizej złotówy i nigdzie sie nie wybieram...postraszą...papier pójdzie w czyjeś łapki a raczej w te same i tyle. Na gry i wyniki trzeba czekać ciut dłużej niż tydzień. Ale wam to można jak krowie na miedzy. Wywalajcie jak sie boicie