to sobie sprawdz wyniki polskich spółek meblowych, ktore przejmuja wlasnie rynki Europy Zachodniej, poza tym Pozbud to już nie tylko stolarka, ta spolka to bedzie gwiazda GPW w tym roku
Jak myślicie czy Wasko pójdzie ta drogą co pozbud? Za miesiąc wyniki! Tyle czasu mają żeby ewentualnie skupić akcje puki tanie! Ps chyba że spór coig z Katowicami tak ciąży!
Dnia 2021-01-22 o godz. 08:17 ~Leo napisał(a): > Wygląda na to że akcje nie są tanie bo nikt tego nie tyka
a wg mnie są tanie! tylko polityka informacyjna firmy leży i kwiczy - w sumie mnie to nie dziwi skoro Pan Wajda wszystko wie i prawie wszystko ma ;) ps uważałem że akcje Wasko nie są tanie jak sprzedawałem po 4 zł - choć od tego czasu trochę wody w Wiśle przepłynęło
Zapytaj prezesa, albo tych, co dzisiaj w trzy godziny zrobili tygodniowy obrót. Tu równie dobrze może być 50 groszy, jak i 5 zł. A z ilości komentarzy wnioskuje, że żadnej spekulacji na tej spółce od dawna nie ma.
Młody doczekałeś widzę wzrostu na wynikach Wasko Brawo !!! ... i Pozbud i Wasko dobrze sobie radzą z tym kontraktem GSM-R na wyniku Pozbudu jeszcze czekamy Wasko już się pochwaliło !!
Eva sądzę że Leo zna wskaźnik C/WK tyle tylko że ani Pozbud ani Wasko już dawno nie widziały swoich akcji w cenie zbliżonej do wartości księgowej. Ale tak sądzę że parametr Wartość księgowa na akcję mówi Leo "coś" :)
Eva ale poczytaj choć trochę vwypowiedzi Leo może i nie jest/był on zbyt wielkim optymistą co do możliwości wzrostu kursu Wasko to jednak nigdzie jego wypowiedzi nie wskazywały na aż tak wielką nieznajomość zasad AF jak starasz się tu sugerować trzeba mieć trochę szacunku do ludzi a nie podejrzewać wszystkich o to że są ignorantami bez pojęcia ...no litości.
Dobra, koniec tematu, bo w siną dal to idzie. Układ akcjonariatu spowodował, że idzie to wszystko wedle ustalonego algorytmu, którego nikt już nie zmieni. Oby tylko był chociaż ciut zbieżny z oczekiwaniami tych, którzy zainwestowali (zakisilii kasę) z czwórką z przodu do której i ja należę
Wasko cały czas jest w branży teletechnicznej. Wasko ma potencjał do wzrostu. Dzisiaj ukazał się komunikat. Wypłacą 6 gr na akcję. Pozdrawiam serdecznie