Tutaj zobaczymy 10zł szybciej niż się niektórym wydaje. Dofinansowania, inwestycje, GPW, przejęcie InventionBIO może się potoczyć jak na Mercatorze. Będą jaja jak któregoś dnia się nie otworzy tego życzę wszystkim inwestorom.
To są hmmm marzenia większości z Nas czy tak będzie być może ale czy tak szybko również może być tylko ilu z Nas tego doczeka bo tu niesety bujać będzie cały czas i Ci z chorobą morska wyskoczą szybciej. Dobrze mieć cel i granice do której chce się dojść, ale Ci co w popłochu oddawali ostatnio czy też nie mieli swoich celów. Nie dotrwali obyśmy dotrwali i znaleźli kogoś kto od Nas te akcje kupi :-P
Mercator produkuje odzież ochronną i na tym zrobił kasę ... chwała mu za to, że potrafił, ale wydaje mi się że Boruta będzie miała więcej atutów i to takich które długofalowo będą przynosiły zyski o ile nie będą mieli "pecha" pisząc kolokwialnie.
Dnia 2020-10-26 o godz. 10:24 ~Antracyt napisał(a): > A ja jestem przekobaby, że jak po dobrym infie spada to znaczy że ktoś coś kombinuje i będzie dobrze :)