• Jak tam zdrówko Panie _Boos_? Autor: ~sipowiec1 [194.36.19.*]
    Jeżeli ten wpis: "Mam corone" nie był żartem, to życzę leciutkiej corony i szybkiego powrotu do zdrowia. Oczywiście, mam nadzieję, że Pan żartował, nie mądrze Pan żartował.
  • Re: Jak tam zdrówko Panie _Boos_? Autor: _boss_ [185.93.242.*]
    Dziękuję za troskę, to był żart, ponury i oby się nie urealnił. Nie zmienia to faktu, że Lentex i jego włókniny medyczne robią furore. Co do zysków to już teraz C/Z jest 10, a na koniec roku jeżeli akcje nie zdrożeją bedzie 6. Ltx to najlepsza spółka covidowa i na starcie dopiero. Możliwe, że bedzie to drugi mercator. Pozdrowienia dla kossy, slawku i sipowca. Witam po własciwej stronie mocy :-)
  • Re: Jak tam zdrówko Panie _Boos_? Autor: ~sipowiec1 [194.36.19.*]
    Sipowiec1, to nie ten sipowiec z którego powrotu Pan się cieszy. Tamten podszył się pod mój nik. Można to sprawdzić po numerach, które nas rejestrują. Cieszę z tego ponurego żartu Panie_Boos_ bo lepszy ten żart niż corona.
  • Re: Jak tam zdrówko Panie _Boos_? Autor: ~Sipowiec [94.254.178.*]
    Prawdziwy Sipowiec ( a nie jakaś nędzna imitacja pozbawiona przyzwoitości i honoru !) dziękuje za miłe słowa.
    Wszystko będzie dobrze, bo inaczej być nie może !
  • Re: Jak tam zdrówko Panie _Boos_? Autor: ~kolo [176.109.51.*]
    pozdrawiam wszystkich którzy mają akcje Lenia ! Nie oddamy za free !!! Lenio dopiero się na bok przekreca ,a co będzie jak wstanie nie mówiąc o bieganiu :) pozdrawiam cierpliwych !!
  • Re: Jak tam zdrówko Panie _Boos_? Autor: ~JUREK [83.23.95.*]
    Pana wpisy byly bezcenne przynosily promyk nadzieji .Szczesci ze to byl(glupi) zart
  • Re: Jak tam zdrówko Panie _Boos_? Autor: ~Slawku [79.185.222.*]
    Dzieki za pozdrowienia bossie. Obys sie nie mylił. Bo trzymam Lentexa mimo ze te pieniadze juz dawno bym podwoil na innych badziewiach. Pozdro Panowie,... Panie chyba gdzies poznikały ostatnio...
[x]
LENTEX -1,58% 7,48 2025-10-17 16:09:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.