Jeżeli ten wpis: "Mam corone" nie był żartem, to życzę leciutkiej corony i szybkiego powrotu do zdrowia. Oczywiście, mam nadzieję, że Pan żartował, nie mądrze Pan żartował.
Dziękuję za troskę, to był żart, ponury i oby się nie urealnił. Nie zmienia to faktu, że Lentex i jego włókniny medyczne robią furore. Co do zysków to już teraz C/Z jest 10, a na koniec roku jeżeli akcje nie zdrożeją bedzie 6. Ltx to najlepsza spółka covidowa i na starcie dopiero. Możliwe, że bedzie to drugi mercator. Pozdrowienia dla kossy, slawku i sipowca. Witam po własciwej stronie mocy :-)
Sipowiec1, to nie ten sipowiec z którego powrotu Pan się cieszy. Tamten podszył się pod mój nik. Można to sprawdzić po numerach, które nas rejestrują. Cieszę z tego ponurego żartu Panie_Boos_ bo lepszy ten żart niż corona.
Prawdziwy Sipowiec ( a nie jakaś nędzna imitacja pozbawiona przyzwoitości i honoru !) dziękuje za miłe słowa. Wszystko będzie dobrze, bo inaczej być nie może !
pozdrawiam wszystkich którzy mają akcje Lenia ! Nie oddamy za free !!! Lenio dopiero się na bok przekreca ,a co będzie jak wstanie nie mówiąc o bieganiu :) pozdrawiam cierpliwych !!
Dzieki za pozdrowienia bossie. Obys sie nie mylił. Bo trzymam Lentexa mimo ze te pieniadze juz dawno bym podwoil na innych badziewiach. Pozdro Panowie,... Panie chyba gdzies poznikały ostatnio...