Czy ma ktoś jakieś przewidywania na nadchodząca sesje, odnośnie kursu. Osobiście myślę, że z łatwością powinno przebić 1 zł.... Ale jak dalej.? Pytanie skierowane jest tylko do posiadaczy akcji.
Przed nami sporo dobrych wiadomości tutaj. Ja wiem, ze jeszcze trochę chaosu, budowania fundamentów, połączenie....ale prawda jest taka, że nie można być bez akcji.
Akurat akcje mam, -36% akurat i śledząc przez ostatnie 2tyg łatwo zauważyć że po podbiciu sypią albo przerzucają z wora do wora. Jeszcze trochę na wzrosty poczekamy ale nie ma sensu oddawać na - akcji. Na shorta bym tu nie liczył chyba że ktoś wchodził przy 0.9 +-
Do czasu emisji za akcję inventionbio może sporo bujać. Jedna strona chce wyemitować akcję jak najdrożej druga dostać jak najtaniej. Kurs bedzie ustalony że średniej miesięcznej
ostatnie info to tylko rekomendacja czyli jeszcze nic pewnego, ponadto fundamentalnie słabo: C/Z 150.88 +125.26 >~sector*; moja prognoza to na początkowej fali euforii wzrost do 1,15 i dalej zjazd na 0,98-1,0, nie zapominajmy, że przy przedostatnim spadku było sypanie i uwalanie kursu, może komuś zależy aby kurs się trzymał w okolicach 1 zł.
Jach, oczywiście, że komuś zależało aby kurs był uwalany. Jak się okazują skutecznie i sukcesem. Pomimo dobrych informacji. Ale jest to chyba robione po to żeby w końcu kurs uwolnić. Z tego co tutaj poczytałem, być może spółka skieruje się ku nowym szczytom. To też kwestia nerwów i determinacji akcjonariuszy. Mam nadzieję, że ten co uwalał teraz zechce żeby rosło. Może to pora żeby kurs zachował się jak na Krvitamin.
jeżeli kurs był uwalany po to, żeby wywołać panikę i odkupić na niższym pułapie i grubi uznają, że się już obkupili, to odblokują i będzie niezła góra, może być też tak, że specjalnie pozwolą na wzrost z 10%-20% lub więcej i znów będą uwalać do np. 1 zł, a wielu będąc na fali euforii znów poniesie stratę, tu raczej ulica nie będzie miała wpływu na kurs, zobaczymy w pn, będzie ciekawie!
Jach. To jest giełda. Ktoś traci, ktoś itd. Ja też wiszę i jestem zapakowany bardzo grubo jak na leszcza. Ale widzę ponencjal. Czym się sugerować, jak nie dobrymi informacjami? Złymi? Jeśli ma być podbitka.,to super. Zarobimy
2 ESPI w następnym tygodniu to dwie podbitki, no i piątkowe. Będzie na plusie. Nie ma innego wyjścia tym bardziej, że ci co mieli kupić kupili, sprzedać sprzedali, na poziomie poniżej 1 podaż symboliczna
Jeśli będzie tylko chwilowy wzrost to ok. Ktoś zarobi ktoś wyjdzie na swoje. W końcu o to chodzi. A jeśli spółka zrealizuje to wszystko co ma w planach to wraz z informacjami po drodze będzie gruuubo rosła. A jeśli nie to daleko nie poleci, bo już jest nisko :)
W najbliższych dniach A napewno w ciągu miesiąca będzie sporo pozytywnych espi od spółki i tylko czekać jak kurs urośnie. Też jestem zapakowany mam średnią 0.97 Ale już siedzę tutaj kilka tygodni i nie sprzedałem nic przy podbitce do 2.09 i aktualnie nie mam zamiaru. Czekam na przedział 3-4 zł który do końca roku będzie osiągnięty albo najpóźniej tuż po nowym roku. Pozdrawiam i życzę dużych zysków.
Ogólnie spółka ostatnio pokazuje że działa prężnie i dochody rosną. Nie tylko ten deal zapewni spółce wysokie obroty Ale jak tylko podadzą info że mają to, to wtedy zacznie się rajd i 4 zł okaże się tanio :-)