Ja mam na szczęście tylko kilkaset, już nie pamiętam ile, po 20 zeta xD zostawię sobie na pamiątkę wtopy spekulacyjnej, więc moje możecie na zawsze odliczyć od ff
co to da że się pochwalicie ile macie Ważne że poziom2.60 może stanowić ładny początek pod mega wybicie jakie było od 3.08 2020 gdzie kurs własnie od tego poziomu w 2 tygodnie wybil na 20 zł. mi wystarczy że odbije do 8zł a będe bogaty Zbierac akcje i nie dać się wyleszczyć bo poziomy obecne sa super jak ktos ma 100tyś papiera może zrobić tu wszystko a napewno nie chce stracić w przyszłości
15 K srednia zakupu 2,96 i dobiore do 20K w poniedzialek, bo to ostatnie chwile konsolidacji, co widac definitywnie na wskaznikach. Wysyp formacji wzrostowych i wystrzal akumulacji na H1
Tutaj tylko 1mln akcji w obrocie. Konsolidacja się kończy, co było widać w piątek po południu, wystawiali zlecenia kupna, strona podażowa się wystraszyła, a zbliżał się weekend. Sprzedali tylko 3tys po 2.68 . Akcje zbieram, bo w tych cenach to promocja. Zasięg wzrostu to 5-7 zeta, chociaż tutaj i 20 możliwe z tak niskim Free float. Pozdrawiam.
spadek juz mało prawdopodobny spadło prawie 90% od szczytu co jest ewenementem przy nie bankrutującej firmie Więc grzechem byłoby nie skpować w obecnej cenie tu min 100% można będzie zarobic w mniej niż tydzień pytanie tylko kiedy