jak polecalem CRM jak bylo po 1 zlotych. ile jest teraz!? Szkoda, ze nie bylo Was ze mna jak mialem mercatora po 7 zlotych od akcji. Ciekawe ile jest teraz? smiali sie z mego typowania a wszystkk powchodzilo! nawet te wasze praire (mialem zrednia 37 groszy)-ciekawe jaki jest teraz kurs. Pozdrawiam forum Praire
ja pamiętam Ciebie doskonale z zeszłego roku, jak między innymi chciałeś zostać "Padawanem Karola". To było fajne!
No i jeśli Ty sobie przypominasz - to ja byłem jednym z tutaj nielicznych i skorzystałem z Twojej propozycji zainteresowania się Cormay. Kupiłem wtedy nawet dość duży pakiet, zarobiłem nieźle i nawet podziękowałem Ci tu na forum za ten pomysł. Pamiętasz?
Więc jak raz już zarobiłem na Twojej propozycji, to uczynię to dla Ciebie i popatrzę na tą Lubawę;)
Dnia 2020-10-24 o godz. 11:55 ~Konfidel napisał(a): > A ja z tego miejsca chciałem podziękować 7777 Sprzedałem mercator kupiony po 8zl sprzedałem po 7,5 i kupiłem prairie po 72gr
Dlaczego zmieniasz nick ?? myślisz że nie wiemy kim jesteś nigdy nie miałeś PRAIRIE tak pisałeś że to śmieć itp :)