• Hub.tech Autor: tomzik [79.184.172.*]
    Czy sądzicie, że wejście na giełdę InventionBio będzie dobre dla akcjonariuszy Boruty? Nie rozumiem konstrukcji tego projektu hub.tech. InventionBio to głównie badania, dotacje. Potem NC /GPW+ emisja. Gdzie pójdzie kasa jak projekty zaczną komercjalizować się, jeżeli przed wejściem ich na giełdę Boruta chce mieć 60%?
  • Re: Hub.tech Autor: panszwejk [37.120.211.*]
    przemyśl na spokojnie , dla mnie to same pozytywy.
  • Re: Hub.tech Autor: ~Mar [37.47.142.*]
    Mam pewną teorię, może Hub.Tech to będzie po prostu połączona Boruta już z Invention? Ale to tylko moje spekulacje. Szkoda, że od razu wprost nie powiedzą, co mają w planach.
  • Re: Hub.tech Autor: mariusz223344 [83.26.255.*]
    Pocztajcie sobie ludzie dlaczego pod kątem biznesowym na giełdzie spółki zmieniają nazwy, myślę że edukację trzeba zacząć od tego, pozdrawiam
  • Re: Hub.tech/mariusz Autor: ~mabmab [83.23.252.*]
    oswiec mnie prosze - i jeszcze jedno a ten nick to nr infolinii?
  • Re: Hub.tech/mariusz Autor: mariusz223344 [83.26.255.*]
    Nie podoba Ci się moja propozycja, to kiego grzyba się podpinasz, co podać na tacy nie robo
  • Re: Hub.tech Autor: ~Ciekawy [89.78.243.*]
    https://www.google.com/amp/s/mambiznes.pl/poradniki/marketing/zmiana-nazwy-firmy-po-co-sie-to-robi-3868/amp
  • Re: Hub.tech Autor: mariusz223344 [83.26.255.*]
    No właśnie, dzięki za wrzutkę. Jak widać co dla nie których może być trudne wysilenie odrobiny intelektu, pozdrawiam
  • Re: Hub.tech Autor: ~investor [188.146.177.*]
    Możesz mieć rację. INB jest spoko z o.o. a przekształcenie w sa chyba jest czasochłonne. Moze faktycznie INB zostanie wchłonięte przez HUB. Do konca roku pewnie się dowiemy. Należy czekac spokojnie. Miłej soboty
[x]
HUBTECH 2,64% 0,23 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.