Niby 10k w plecy, ale jak pomyślę, że ktoś kupił 3mln akcji po 1,65 i on się nie stresuje, to dlaczego ja mam się stresować? Jeszcze będzie przepięknie
A może już się wysypał? Te 3mln akcji to znowuż nie tak dużo, 48mln uwaliło kurs 80gr. Trzech milionów nikt by nie zauważył, milionerzy też czasem tracą. Albo to była podpucha? Kierunek niestety nieobrany, zbyt duża manipulacja kursem, żeby być czegokolwiek tutaj pewnym
Myślę, że ten ktoś wiedział więcej niż my, wiedział o nadchodzących ESPI ze spółki, czego dowodem jest nawet dzisiejsze ESPI, a kilka ciekawych być może jeszcze przed nami.
Słabym rękom otworzyć maklera za miesiąc.
A, no i za chwilę zacznie się podbitka pod raport listopadowy, później zwała, bo nagonią, że raport jest słaby i powolny wzrost, tak to widze (:
Nie przyszedłem tu na miesiąc, odkopie posta przy 3zl za 1 akcje.
W zasadzie to wszystko jest w ESPI tylko trzeba poświęcic trochę czasu i poczytać, przypomnę tylko, że Boruta w 2023r. Celuje w 1mld $ kapitalizacji, to daje jeszcze pare złotych do wzrostu, oczywiście nie namawiam, każdy chyba wie co robić ze swoimi pieniędzmi, chociaż czasem mam wątpliwości.
Spokojnego weekendu Panie i Panowie.
Jeszcze będzie przepięknie, ale to chyba wiadomo (