• Virtual Events. Autor: ~fanpli [89.64.77.*]
    chyba mocno niedoceniony jest klient dla którego robią ten wirtualny system edukacji?
    to fundacja skarbu państwa:
    https://www.frse.org.pl
    to, co zrobili pokazują na swojej stronie FB pod PlatigeBroadcast
    jako VIRTUAL EVENTS
    ograniczeniem dla tej innowacji w edukacji może być tylko ludzka wyobraźnia
    segment platige pod nazwą ''virtual events'' naprawdę fajnie się rozwija
    na w/w stronie też skrót mulitimedia solutions zrobionych dla polsatu
    po sporcie pojawiają się kolejne dziedziny - programy muzyczne i kulinarne...
    warto mocno trzymać kciuki za ten segmenty bo obecna sytuacja bardzo sprzyja tego typu rozwiązaniom!
    współpraca z rządzącymi (nie tylko tvp) ale też z polsatem fajnie się rozwija
    ps> nie wiem ile te bajery kosztują i jak są opłacalne? ale, jakby się dogadali z ministerstwem i takie rozwiązania dedykowane były do zdalnego nauczania to byłaby bomba - to poziom przekazu XXII wieku, coraz bliżej do rozwiązań za słynnego ''raportu mniejszości', kiedy tom cruise na przezroczystym ekranie w jednej chwili analizuje setki różnych informacji:
    https://www.youtube.com/watch?v=lG7DGMgfOb8
    ...naprawdę podobne, coś w tym jest!
  • Re: Virtual Events. Autor: ~Egger [84.17.55.*]
    Ty jesteś jak Jaskier.
    Ch$2 się dzieje a ty rozpisujesz serenady.
    Może niech Ci koledzy przypomną jakie to zyski i wielkie sukcesy wróżyłeś z umowy Ubisoft, Another day of life, Wiedźmina.
    Kolejne wielkie pasmo sukcesów za marne pieniądze.

HueHue dobrze pisał gdzieś wcześniej. Zrobili jakiś jeden dziwny (kto oglądał to wie) event od niemal roku a kasa utrzymanie molocha kosztuje.

• Re: Virtual Events. Autor: ~Huehue [45.91.21.*]
    Haha Fanpi jako Jaskier.
    „Akcje kup Platigowi, sakiewką potrząśnij ...”

Nie wiem ile robią z tymi eventami. Jeśli faktycznie to jakiś pojedynczy projekt od początku, to smutne potwierdzenie moich przewidywań. Eventy to nie wirtualne studia tylko spotkania, emocje i zgromadzenia zbiorowe. Ludzie od robienia takich imprez kosztują niemało, a imprez nie będzie przez kilkadziesiąt miesiący jak nie kilka lat.
    Z raportu może dowiemy się o jakieś sensownej liście eventow które zrealizowało PLI co pozowolilo utrzymać cały ten zespół.

Moje rewelacje, PLI mogłoby w banalny sposób sprostować pokazując konkretne dochody z poszczególnych działów i zestawić się z kosztami danego działu . Mogli by choćby wyliczyć listę eventów, które zostały zrealizowane.

Mnie bardziej interesuje czy Wiedźmin jest rozliczany mimo covidu czy netflix rozliczy się za gotowy sezon
[x]
PLATIGE 0,00% 11,50 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.