Fajnie że utrzymujesz wysoki poziom optymizmu bo u mnie entuzjazmu trochę ubyło.Dalej uważam że będzie dobrze i nie pękam ale miałem nadzieję że kurs wystrzeli jak korek od szampana na Nowy Rok.
No cóż ja też nie spodziewałem się przesunięcia. Ale cóż miejmy nadzieję, że wiedzą co robią. Może wynik da trochę optymizmu ale wielkiego wybicia to się w tym roku nie spodziewam dopiero w przyszłym
Gaming troche siadl. Niedlugo jest Gemdev w sieci to moze troche rozrusza rynek. Gaming powinien byc tez grany blizej CP2077.
Nie zapominajcie ze ktos kupuje i chce to zrobic jak najtaniej zbijajac kurs kikoma akcjami. Ktos cos wie i akumuluje bez wzgledu na wkurw na bankierze. Charytatywnie tego nie robi. Jak mawia jeden z forumowiczow: cierpliwosci.
Kapital (pieniadze) zawsze przechodzi od niecierpliwych do cierpliwych. Nie znamy dnia ani godziny.
Przesunięcie premiery o 6 miesięcy rozczarowało wielu inwestorów, dlatego dużo kapitału uciekło na inne spółki bo nie ma co się czarować ale tutaj niestety czeka nas kolejne pare miesięcy kiszenia i na wiosnę zacznie się gra pod premierę.
Nie wiem czy wyłapaliście ale w ostatnim wywiadzie Caban wspominał że współpraca z Games Workshop po otwierała im wiele drzwi. Może to tylko tak wspomniał bez znaczenia ale kto wie z czym tam wkrótce wyskoczą?
Panowie przeanalizowalem sobie 5 i 6 tego miesiaca odnosnie wkresu kupna - sprzedazy . Male wolumeny 1 .5 akcji byly wystawiane na podpuche sprzedazy a gro akcji bylo zbierane od 60zl w zwyz .Bylo zebrane nawet 850akcji po 65 zeta . Wniosek jest jeden ktos juz powoli zbiera . pozdrawiam .