• Carbon Studio AT Autor: ~Azotyn_sodu [5.173.184.*]
    Idzie na 75 jak coś
    https://trends.google.pl/trends/explore?q=Carbon%20studio&geo=PL
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~Rrrrrr [185.135.2.*]
    Wiecej sesji jak dzis:)
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~Kosa480 [89.64.28.*]
    Teraz to juz tylko takie sesje beda, ktos spękał z tym 71,5, ale cały dzień poza tym nikt nie puszczał taniej.
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~Wowa [37.47.10.*]
    Para buch,koła w ruch.
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~Azotyn_sodu [94.172.157.*]
    Up!
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~Wowa [37.47.10.*]
    Fajnie że utrzymujesz wysoki poziom optymizmu bo u mnie entuzjazmu trochę ubyło.Dalej uważam że będzie dobrze i nie pękam ale miałem nadzieję że kurs wystrzeli jak korek od szampana na Nowy Rok.
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~Nurek [93.105.176.*]
    No cóż ja też nie spodziewałem się przesunięcia. Ale cóż miejmy nadzieję, że wiedzą co robią. Może wynik da trochę optymizmu ale wielkiego wybicia to się w tym roku nie spodziewam dopiero w przyszłym
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~Tomek [5.173.233.*]
    Gaming troche siadl. Niedlugo jest Gemdev w sieci to moze troche rozrusza rynek. Gaming powinien byc tez grany blizej CP2077.

Nie zapominajcie ze ktos kupuje i chce to zrobic jak najtaniej zbijajac kurs kikoma akcjami. Ktos cos wie i akumuluje bez wzgledu na wkurw na bankierze. Charytatywnie tego nie robi. Jak mawia jeden z forumowiczow: cierpliwosci.
    Kapital (pieniadze) zawsze przechodzi od niecierpliwych do cierpliwych. Nie znamy dnia ani godziny.
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~Nancy [37.30.21.*]
    Przesunięcie premiery o 6 miesięcy rozczarowało wielu inwestorów, dlatego dużo kapitału uciekło na inne spółki bo nie ma co się czarować ale tutaj niestety czeka nas kolejne pare miesięcy kiszenia i na wiosnę zacznie się gra pod premierę.
    Nie zamierzam sie czarowac natomiast nie wiadomo jakie informacje szykuje dla nas spolka, wiec zawsze szansa jest, ze ruszy szybciej.
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~Wu [62.122.236.*]
    Nie wiem czy wyłapaliście ale w ostatnim wywiadzie Caban wspominał że współpraca z Games Workshop po otwierała im wiele drzwi. Może to tylko tak wspomniał bez znaczenia ale kto wie z czym tam wkrótce wyskoczą?
  • Re: Carbon Studio AT Autor: ~czosnek20 [83.238.234.*]
    Panowie przeanalizowalem sobie 5 i 6 tego miesiaca odnosnie wkresu kupna - sprzedazy . Male wolumeny 1 .5 akcji byly wystawiane na podpuche sprzedazy a gro akcji bylo zbierane od 60zl w zwyz .Bylo zebrane nawet 850akcji po 65 zeta . Wniosek jest jeden ktos juz powoli zbiera . pozdrawiam .
    Trabie o tym od kilku tygodni.
    Sa dwie strony transakcji i ktos zbiera pomalu acz konsekwentnie
[x]
CARBONSTU 0,00% 2,00 2026-05-14 11:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.