• 500 kilo na dziennym Autor: ~widłowy [89.64.68.*]
    .1,3 % całej puli ...a wy bajacie , ze nikt nie zbiera, ze nie ma popytu????
    no chyba ,że ktoś coś wie....!!!!!!
    słów brak żeby was opisać......

buuuuuchchchchachacha.....

ramzes wam wyśle buziaczka naiwniaki !!

chłe chle....
  • Re: 500 kilo na dziennym Autor: ~Etuchu [79.184.19.*]
    Info prawdopodobnie jutro najpóźniej w ciągu dwóch, trzech dni w mojej ocenie będzie to pozytywne info jak zareaguje rynek ciężko powiedzieć. Cierpliwości i pozdrawiam
  • Re: 500 kilo na dziennym Autor: ~Ramzes2 [89.68.35.*]
    Widlowy... specjalny buziaczek dla Ciebie :) ps. wszystkich masz za naiwniakow wiec moze nakreslisz nam swoj scenariusz... zamieniam sie w sluch.... a potem razem sie posmiejemy....
  • Re: 500 kilo na dziennym Autor: ~widłowy [89.64.68.*]
    daj spokoj!
    jedyny scenariusz od początku pompki to mój , i tyle.
    pół roku chrzanisz o tym ,że cos tam , bo coś tam , na koniec małolackie pozdro i jeszcze bardziej naiwniackie bużki.
    wiesz ,że jestes w ciemnej , grosza nie zarobiłeś , czas uciekł , a sadzisz się jakbyś był insiderem.
    pa! naiwniaku......
    Ale sie widlowy uśmiałem. Poki co to ty lyknales kilkanascie procent wyzej i jesteś w plecy.... prostackie i pasujące do twojego nicka to sa twoje buchachy i chle chle... a jesli chodzi o wynik to .... mam swoj cel i to moja sprawa.... ps. a ty poki co w plecy.... a taki byles madry co to ty wiesz inwestorze od siedmiu boleści...
  • Re: 500 kilo na dziennym Autor: ~widłowy [89.64.68.*]
    uhm!
    realizuj swój cel dalej , naiwniaku , albo szkodniku . nie wiem i nie chcę wiedzieć .

I vice versa....
  • Re: 500 kilo na dziennym Autor: ~andrzej [82.160.140.*]
    Kupiłem Letusa,,,,Imagesa..Bioerg...Ialbatros...i dzisiaj po korekcie AQTECH

W ocenie zarządu AQTECH produkty spółki są jednak na tyle innowacyjne, a rynek, na którym operuje spółka, na tyle perspektywiczny, że istnieje możliwość dalszego rozwoju, jak również wejścia jej na nowe obszary działalności.
  • Re: 500 kilo na dziennym Autor: ~doswiadczony [217.96.204.*]
    ciesze sie twoim szczesciem, pochwal sie jeszcze moze na tamtejszym forum, bo tutaj jest forum Present24
  • Re: 500 kilo na dziennym Autor: ~Etuchu [31.0.25.*]
    Panowie po co te nerwy i niegrzecnosci... to tylko wirtualne pieniądze. A tak merytorycznie zaznaczam to tylko moje zdanie obserwuje spółke od dłuższego czasu i akcjonariat bardzo niecierpliwy spadki na niewielkim obrocie. Po arkuszu zleceń można wywnioskować że jednak to jest zbieranie, ale ostatnio brak chętnych na sypanie akcjami. Będzie info tu to jest pewne bo część osób już o tym wie co się stało. Ciężko powiedzieć jak przyjmie to akcjonariat, ja przyjmuje to jako dobry probnostyk dla spółki. Dziwię się tylko czego nie ma jeszcze info bo czas im ucieka. Już wcześniej pisałem, przed ostatnimi że tu się gra, gielda to 90% gra emocji i jest to transfer środków od niecierpliwych do cierpliwych. Jeżeli tu nastąpi po tym info wybicie to będzie bardzo wysokie, ale to zależy od akcjonariatu bo popytu nie kreują kupujący a wbrew pozoru sprzedający, proszę to zapamiętać. pozdrawiam wszytkich i powodzenia życzę.
  • Re: 500 kilo na dziennym Autor: ~xxx [83.8.237.*]
    dopoki beda tu takie malolaty ktore beda sie wymieniac epitetami dopoty taki stan rynku

dzis zabawa w kupno 1 sztuki, a powinni zebrac to do 13 to by sie od razu ruch zrobil
    albo zrzucic to na 11 wtedy tak samo bylby ruch

a tak zostalo wam pisanie bzdetow
[x]
PRESENT24 14,42% 0,12 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.