• Kolejna nowa gra ! Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    https://youtu.be/r0PWDDb6DUA

Te gry od g-devs to zupełnie inny poziom niż wszystko inne z grupy PLW. Pomysł świetny. Byl taki popularny film co sie roboty bily więc baza potencjalnych graczy może być wręcz kosmiczna jak gra zyska rozgłosu.
  • Re: Kolejna nowa gra ! Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Film to "Giganci ze stali"
  • Re: Kolejna nowa gra ! Autor: ~CFG40 [89.66.180.*]
    Johnzje a jak Ty to robisz ze wiesz pierwszy? Masz jakieś alerty? Mozesz mi napisac jak to ustawić?
    Normalnie ustawiasz sobie powiadomienia z kanału na youtube. Tam tym dzwoneczkiem.
  • Re: Kolejna nowa gra ! Autor: kalistenics [82.14.27.*]
    Widzę Panowie, że tutaj troche większa kultura wypowiedzi jest, niż na niektórych kanałach. Aż chce się i coś od siebie dodawać.

Mało komentarzy, mały rozgros. Wiele nowych gier w produkcji. Wiadomo, że czas potrzebny na wyprodukowanie. Wiele z tych gier (jak nie wszystkie) od G-Devs zostaną wydane dopiero w 2022 zakładam. Niemniej już 2021 będzie obwitował w premiery, a 2022 może tylko zwiekszyc skalę. Ja na spadkach staram sie powiększać swoją pozycję.

Pozdrawiam

• Re: Kolejna nowa gra ! Autor: ~Minifund [37.47.83.*]
    Ależ cisza na spółce...:) Żyjecie bracia??
    Żyjemy żyjemy, nie ma adameczka nie ma kto pisać o rakiecie :/
    Jak się budują te nowe tytuły gdevs?
    https://steamcommunity.com/games/1450410/members

https://steamcommunity.com/games/1442450/members

Myślę że całkiem nieźle, Scrap Games w nie całe 24h od trailera ma ponad 150 osób a pewnie do wieczora będzie 200. Warto też zauważyć że nie było jeszcze postu na fb playway'a a ten może sporo dać. Natomiast Monster Domain ma już 240 także mamy jedne z lepiej budujących się tytułów od CFG.
  • Re: Kolejna nowa gra ! Autor: ~APP [78.11.222.*]
    Pamiętajcie jeszcze, że Prezes Inżynier w ostatnich aktualnościach mówił, że poza ACS i HFC w produkcji jest jeszcze 9 innych większych gier...tak sobie liczę z obecnie opublikowanych i wychodzi mi, że do tych 9 to trochę jeszcze brakuje, więc coś więcej w powietrzu wisi, z chęcią również Rebel-a od G-Dev-ów bym zobaczył...

Pzdr !!!
    Mnie też ten Rebel ciekawi..
    Chyba za dużo oczekujecie od spółki powołanej we wrześniu. Te 2 dwa tytuły to i tak pewnie dużo pracy. Niech nam listy budują to wtedy rynek się zainteresuje. Ważne że CFG idzie droga PLW.
  • Re: Kolejna nowa gra ! Autor: ~Kazhesini [90.215.180.*]
    Cały czas :) Trochę zredukowałem na 48 zł, gdyż znajomy otwierał biznes i potrzebował wsparcia. Czekam na jakiekolwiek info o HFC.
  • Re: Kolejna nowa gra ! Autor: ~APP [78.11.222.*]
    Mini - oczekiwania, a ciekawość to dwie różne rzeczy, przynajmniej z mojej strony. To prawda, spółka młoda, ale IP inne niż dotychczasowe, i trochę nowa nieznana noga CFG z tego może być, stąd ciekawość i chęć obejrzenia IP Rebela. Niech spokojnie działają, a że, CFG zaczyna wyglądać jak dojrzewające PLW (już po wczesnej fazie) to prawda, moim zdaniem tylko z jedną różnicą - większe i ciekawsze IP CFG.

Pzdr !!!
  • Re: Kolejna nowa gra ! Autor: ~tt [193.52.216.*]
    CFG posiada obecnie 80% w G-Devs,
    Trailery sa bardzo obiecujace i jezeli beda zyskiwac na popularnosci a producje beda szly zgodnie z planem to "wartosc" tych udzialow moze wzrosnac rownie szybko. A wiadomo co to oznacza dla CFG w dlugim terminie...

[x]
CFG 0,00% 2,25 2025-10-17 16:21:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.