• Niesamowite... Autor: ~Max [87.101.73.*]
    Jeszcze dziś wierzyłem w spółkę, ale po tym, co tu się wyprawia - kilkoma tysiącami akcji steruje się kursem na +/-20 % - mogę powiedzieć tylko jedno... Kpina i żenada.
  • Re: Niesamowite... Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    witamy w świecie spekulacji ... radzę patrzeć i zapamiętać bo rozgrywka jest bardzo fachowa i ten schemat jest wręcz "katalogowy"
  • Re: Niesamowite... Autor: ~Max [87.101.73.*]
    Zgadzam się, choć są spółki, na których plucie akcjonariuszom w twarz nie jest aż tak ewidentne :/
  • Re: Niesamowite... Autor: ~Alldom [37.248.167.*]
    Na tej spółce to normalne. Myślę, że to początek rozgrywki. Nasz inwestorek nie pozwolił na zjazd kursu poniżej 20zl, bo by nie mógł zrobić akcji jaka miała w ostatnim czasie. Teraz, jeśli opchnął towar jaki miał na sprzedaż to będą emocje. Obstawiam, że informacja o zwrocie podatku, w najlepszym wypadku, przeciągnie się w czasie - US nie będzie skłony zwrócić kasę. Także może być decyzja o przedłużeniu terminu lub odmowa.
  • Re: Niesamowite... Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-10-22 o godz. 16:33 ~Alldom napisał(a):
    Obstawiam, że informacja o zwrocie podatku, w najlepszym wypadku, przeciągnie się w czasie - US nie będzie skłony zwrócić kasę. Także może być decyzja o przedłużeniu terminu lub odmowa.

troszkę trudno mi sobie wyobrazić zachowanie kursu przy decyzji - ODMOWA ..mam spore obawy ze wówczas 20 - 19 zł byłoby krótkim przystankiem
    ten zwrot jest od prawie 2 lat uwzględniany w raportach kwartalnych jako - PEWNY
[x]
TBULL 3,00% 4,12 2025-09-29 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.