Nie podniecaj się, mam mało akcji i od razu wrzuciłem do wora "mogę stracić" . A Ciebie w życiu tylko cieszy nieszczęście oszukanych?? Biedny jesteś trollu
nieszczescie oszukanych - ale ty zalosny jestes. sam sie oszukiwales bo jestes chciwy. ja bym chcial zeby znow mozna bylo normalnie inwestowac bo tymi cholernymi balonami zaburzacie caly rynek. byl duzy naplyw gotowki na gielde od nowych leszczy to oczywiscie trzeba bylo z nich wycisnac wszystko i wystraszyc bo po co wszyscy maja zarabiac lepiej zarobic kosztem innego. jaki narod taka gielda niestety
Dla firmy jest to znacząca umowa, jak ktoś się ładował 1,50-2,70 to dla niego ta umowa jest guzik warta bo jednego zera na końcu tych kwot brakuje. Spekulacja takie ma uroki, równie dobrze Ci co oddali po 2 zł np mogli dziś płakać bo umowa by była warta 50 mln dolarów i by znowu widły przez 9 dni były.
Mało tego KNF i GPW prędzej oszukało sprzedających nie pozwalając na uwolnienie kursu po 3-5 zł bo tak wisiało przez kilka dni. Oni i tak o was leszcze zadbali jak tylko mogli. Staliście 9 dni PKC to macie za swoje.