Mam średnia 0,27... Z niedużym pakietem bo 320 tys. szt. Nie oddałem po 2 zł... A w tej cenie tymbardziej. Jestem na walorze 4 lata i to jest moment gdzie spółka dopiero zaczyna pokazywać swoje możliwości, wcześniej niedoceniane przez rynek.
Pozdrawiam Cierpliwych.
Zabawa dopiero się zacznie
Dzieciak? A po co od razu obrażać. Nie znając mojego nr PESEL. Może czekam na swój target.... Kółeczka mnie niestety nie interesują. Wystarczy przeanalizować potencjał spółki. Nie będę tu pisał że będzie tu drugi Mercator czy Innogene... Ale obecną cena akcji, czy też niedawno w szczycie 2,09...osobiscie dla mnie nie jest targetem.
Pozdrawiam
Nie on jeden jest na tej spółce od lat. Ja jestem od pięciu lat i taksamo mogłem swoje pre set kilo akcji obchnąc po 2,09 i też tego nie zrobiłem. Swego czasu śmiano się na tym forum z pana Piotra Bogusza gdy jakieś 3 lata temu kupił pakiet 10mln akcji po 27 gr i on obecnie śmieje się z tych mądrych inaczej. Pisałem już tutaj że ja zacznę się zastanawiać nad sprzedaża z dwa lata i będe wtedy ja się śmiał z tych wszystkich mądrali jak pan Piotr.
Tu nie ma sensu się irytować tym co się dzieje na forum, a tymbardziej z kursem. Nie trzeba filozofa i wytrawnego giełdowego wyjadacza, bo ewidentnie widać że papier jest rozgrywany przez "silne łapki". Szkoda będzie tylko tych którzy oddadzą i oddają ze stratą. Papier dopiero będzie grany i to nie koniecznie pod 3 kwartał. Warto wytrzymać do wejścia firmy na głowny parkiet i wyników za 4 kwartał. Może bardzo bujać, co z resztą już widać, a wbrew pozorom papiera za darmo za dużo na ulicy nie leży... Co niektórzy wieszcza. Jeszcze raz pozdrowienia dla rozsądnych inwestorów