Dnia 2020-10-27 o godz. 18:37 ~Edek_z_krainy_kredek napisał(a): > teraz możesz brać w opór,... > > tak jak mówiłem nudna spółka S.A :-)
fakt nudna ale w grupie PGE chyba jedyna zyskowna , rekordowy wynik się zapowiada , niskie ceny węgla i szybszy i chłodniejszy sezon grzewczy , dobrze to wróży wynikowi rocznemu , tylko płynność niewielka i to jest przeszkoda do grubego wejścia
fundament w tej firmie jest zdrowy a napływy do funduszy zrobią swoje , te niedorajdy z OFE NN pięknie nam walor podniosą , nie ukrywam że coś tam pow. 45 dziś sprzedałem :DDD
Dnia 2021-02-12 o godz. 16:34 ~Kulawy napisał(a): > Oczywiście masz prawo zysk jest ale teraz ? Serio ja już wolę wrócić do 32 niż sprzedać choćby część i potem sobie pluc w brodę przy 80
z tego co widzę na dawnych wykresach może być chwilowy powrót na 35 ale później sufit , tak tu było już kiedyś
Po wykresie piątkowym było to sprzedawanie niecierpliwych widoczne. Jony widziałem, że już tu trochę siedzi więc trudno mu się dziwić. Myślę, że popełnił błąd i będzie odkupował swoje drożej. Ja już takie błędy popełniałem więc mam w tym doświadczenie. Teraz poptostu jak mam ochotę sprzedać to idę spać. :) Taka moja metoda. I błędów nie popełniam. W najbliższym tygodniu stawiam na codzienne 5 % ruchy w górę. Typowe odreagowanie 2 lat oraz odebranie od zmęczonych.