• przyjemna cena 31 macie więcej? Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    chętnie dokupię

c/z 2,8 mmmmmm miodzio
  • Re: przyjemna cena 31 macie więcej? Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [37.47.3.*]
    teraz możesz brać w opór,...
    tak jak mówiłem nudna spółka S.A :-)
  • Re: przyjemna cena 31 macie więcej? Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    Dnia 2020-10-27 o godz. 18:37 ~Edek_z_krainy_kredek napisał(a):
    > teraz możesz brać w opór,...
    > > tak jak mówiłem nudna spółka S.A :-)

fakt nudna ale w grupie PGE chyba jedyna zyskowna , rekordowy wynik się zapowiada , niskie ceny węgla i szybszy i chłodniejszy sezon grzewczy , dobrze to wróży wynikowi rocznemu , tylko płynność niewielka i to jest przeszkoda do grubego wejścia
  • Re: przyjemna cena 31 macie więcej? Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    jakby była fantazja tanio oddać to w przedziale 31-32 chętnie zapłacę :DDDDDDDD zysk na akcję będzie w tym roku ok 10zł więc nie krępować się
  • pozdrawiam Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    tak niedawno można było kupić za bezcen dobrą firmę :DDDD
  • Re: pozdrawiam Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [37.47.4.*]
    to prawda ale 2 lata było kiszenia ogórka, teraz troszkę będzie się dziać 41 pękło!
  • Re: pozdrawiam Autor: ~JohnDeere [86.63.111.*]
    fundament w tej firmie jest zdrowy a napływy do funduszy zrobią swoje , te niedorajdy z OFE NN pięknie nam walor podniosą , nie ukrywam że coś tam pow. 45 dziś sprzedałem :DDD
  • Re: pozdrawiam Autor: marcin_la [91.196.110.*]
    Kisiles dwa lata a kiedy zaczynają się wzrosty sprzedałeś?
  • Re: pozdrawiam Autor: ~Kulawy [46.204.36.*]
    Oczywiście masz prawo zysk jest ale teraz ? Serio ja już wolę wrócić do 32 niż sprzedać choćby część i potem sobie pluc w brodę przy 80
  • Re: pozdrawiam Autor: pat020 [84.10.133.*]
    Dnia 2021-02-12 o godz. 16:34 ~Kulawy napisał(a):
    > Oczywiście masz prawo zysk jest ale teraz ? Serio ja już wolę wrócić do 32 niż sprzedać choćby część i potem sobie pluc w brodę przy 80

z tego co widzę na dawnych wykresach może być chwilowy powrót na 35 ale później sufit , tak tu było już kiedyś
  • Re: pozdrawiam Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [37.47.3.*]
    Po wykresie piątkowym było to sprzedawanie niecierpliwych widoczne. Jony widziałem, że już tu trochę siedzi więc trudno mu się dziwić. Myślę, że popełnił błąd i będzie odkupował swoje drożej. Ja już takie błędy popełniałem więc mam w tym doświadczenie. Teraz poptostu jak mam ochotę sprzedać to idę spać. :) Taka moja metoda. I błędów nie popełniam. W najbliższym tygodniu stawiam na codzienne 5 % ruchy w górę. Typowe odreagowanie 2 lat oraz odebranie od zmęczonych.
  • Re: pozdrawiam Autor: ~Perry [37.225.18.*]
    Jeżeli będzie nadal nagonka na węgiel to może tak być. W innym przypadku wątpię.
[x]
KOGENERA 1,73% 58,80 2025-10-13 14:44:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.