Racjonalista nie było lepiej zapisać się na dodatkowe zapisy po40 groni jak brać po 0.57, 0.59 przecież to prawie 50%drożej ?
Przecież Ty też trzymasz to na dłuższy czas to nie zależy żeby akcje mieć od ręki.
To nadprogramowy pakiecik i nie będę go zamarzał na tak długo jak akcje z emisji, liczę że będzie okazja na nich dobrze zarobić znacznie szybciej. Taka niska cena nie utrzyma się zbyt długo myśle. Nowe akcje zakopuje na rok, dwa zobaczymy jak tu się sytuacja rozwinie
No ja tez tak uważam i wczoraj dokupiłem, a Ty troliku uciekaj skąd przyszedłeś. Bo tekst jak Jest tak nisko to bierz kredyt sprzedaj dom i wszystkie akcje a także zastaw najlepiej żonę jest na poziomie podstawówki.
Ja się cudzymi pieniędzmi nie martwię.masz zdolności wróżbity Macieja - super.pusc jeszcze lotka.Mnie akurat nie cieszy że objąłem wszystko w dodatkowych wrozylem w herbacie redukcję,mniejsza niż na h4f ale jednak redukcje
Jeszcze nie ten czas na tą spółkę ,stary zarząd średnio się wywiazywal z założonych planów rozwojowych spółki, teraz mamy innych ludzi w zarządzie, będzie bardzo dobre tylko troszkę cierpliwości .Serdecznie pozdrawiam.