Dnia 2020-10-21 o godz. 17:03 ~stefan napisał(a): > A może ktoś już wie że wkrótce pozytywna decyzja Urzędu Skarbowego w sprawie zwrotu 1,7 mln zł
to nic nie wnosi do finansów - bilansu firmy ten zwrot jest w bilansach już uwzględniany od ponad roku ... pomyśl co będzie jeśli decyzja będzie negatywna ... ?? - wówczas wszystkie kwartalne wyniki od ponad roku wychodzą grubo na minusie .. ta firma wykazuje zyski tylko na papierze podstawowa działalność spółki - tworzenie gier - odkąd tu jestem czyli od około 3 lat nigdy nie pokazała zysku ... spółka jest juz od dawna czysto spekulacyjna (czyli w mojej ocenie dobra do gry ale nie do inwestowania) i tego kolejne obietnice i prognozy nie zmienią długo ..do czasu aż nie pojawią sie twarde dane - czytaj liczby które pokażą faktyczny zysk, a nie utrzymywanie - pokrywanie kosztów firmy z dotacji
Dnia 2020-10-21 o godz. 17:28 ~Ttt napisał(a): > Ghost nie płacz już. Jak tu będą twarde liczby to kurs będzie po 100
nie mam powodów do płaczu .. ja swoje zgodnie z planem zarobiłem ..:) :) twarde liczby czasami bywają poprzedzone minusem ..:) :)
technicznie zaś patrząc na siłę dzisiejszego ruchu to sa duże szanse na zaliczenie co najmniej 32 zł bo nasze łapki spekulacyjne rozbiły juz nie skarbonkę jak rano pisałem ale solidną szkatułkę .. więc powodzenia i zysków jak zawsze życzę niestety mój plan nie zakłada już wejścia przy tych cenach zwłaszcza że "poluje" na inne walory