Haha. Papieru całe mnóstwo. Sprzedałem cześć wczoraj, część dzisiaj po kursie zamknięcia. Mogę cały pakiet kupić z powrotem prawie 10% taniej. Ale po co? :)
Dnia 2020-10-21 o godz. 09:56 ~Tytus napisał(a): > Haha. Papieru całe mnóstwo. Sprzedałem cześć wczoraj, część dzisiaj po kursie zamknięcia. Mogę cały pakiet kupić z powrotem prawie 10% taniej. Ale po co? :)
Niestety ulica nie ma na to wpływu, tutaj grubasy wymieniaja się akcjami. Ja jestem przekonany, że JP Morgan właśnie jest na tej spółce i gra dla swojego zleceniodawcy. Wkrótce będą jakieś komunikaty. Na tę chwilę wygląda że akcje wymieniane są na poziomie od 1 do 1,10. Zalecam cierpliwie czekać i nie oddawać. Cierpliwi będą wynagrodzeni. Ja przy każdym spadku dokupuję. Jak porównacie spólki na NC to zobaczycie że tutaj rozgrywa się coś najciekawszego.
Największą spekulacji na NC.
Jak dobrze, że człowiek grając na tak spekulacyjnych spółkach nie jest chciwy. 20% zysku i sell. I znowu kółko. Dziękuję. Fajna wycieczkę z kochanką będę miał. Dziękuję Jeszce raz :)