Tutaj nie chodzi o zysk, ale o wejście innej spółki poprzez hrc, z mln zyskami. Tak bez powodu prezes nie zrezygnował z medicofarma, a to że według medicofarma powód odcięcia od rozmów był absurdalny, jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że ktoś dał więcej. Jr holding rozgląda się do przejęcia dla Saules jakiejś spółki z newconnect, ze wsparciem finansowym Columbusa.
4 pracowników, projekty pozamykane, przychody kwartalne 150 tyś zł. i to się równa 30 mln. - wejście na parkiet tyle nie kosztuje. Ośmieszacie się - tylko idiota kupował po 10 a nawet 20 zł. Porównując z innymi z NC ta spółka to 20 gr.
Nie rozśmieszaj sam siebie. Medico nie poda powodu bo ma klauzulę o poufności, ale podało która strona jest za to odpowiedzialna. To samo rada hrc w espi. Patataj prawdopodobnie zażądał więcej argumentując to faktem wysokiej ceny ich akcji w dniu podpisania umowy w porównaniu do kwoty uzgodnionej wcześniej /4pln za papier. A medico go wyśmiało, bo ten wzrost kursu to już była niejako wycena Medico, więc czemu mieliby zapłacić więcej za to że to oni spowodowali wzrost wartości akcji hrc. Teraz nikt normalny nie zaoferuje za szyld hrc więcej niż oferowało medico. Taka moja opinia. Dziś już hrc myślę, że nie jest do niczego potrzebne Medico, zresztą temat zamknięty /patrz komunikat Medico.