• mam corone Autor: _boss_ [185.93.242.*]
    oby tylko nie ogłosili teraz skupu
  • Re: mam corone Autor: ~kossa [5.173.124.*]
    Czyli przynajmniej na dwa tygodnie jesteś uziemiony, a zapisać trzeba się osobiście. Chichot losu. Pelnomocnika nie wyznaczysz notarialnie, czyli ręka w nocniku, hahaha
  • Re: mam corone Autor: ~kossa [37.190.129.*]
    nastepny ,,jedno silikonowe jak orzeszek...podpisz sie CIEC albo jakoś tak ...
  • Re: mam corone Autor: ~aa [80.238.108.*]
    Giełda giełdą, Lentex-strentex - ale przede wszystkim zdrowia chłopia! Obyś wyszedł bez szwanku!
    BOOSY trzymaj sie rolnicy obanerowywuja ogrodzenia zdrajców narodu i wywalaja gnój przed domem jak beda słabe wyniki mam nadzieje ze Ty i twój paleciak stawicie sie w konwoju niezadowolonych pod domem prezesa...Ja juz szamba nie wybieram jeszcze miesac wytrzymam ci co maja akcje po pare lat twierdza ze jak teraz zysków nie bedzie trzeba zakład zaorać a zarządzających wysłać na wycieczke z Kossakowskim i upublicznić twarze...
  • Re: mam corone Autor: ~Włóknina [91.214.2.*]
    _boss_ dużo zdrówka! Napewno szybko z tego wyjdziesz. Można powiedzieć, że gorzej już nie będzie. A jestem pewien, że i ze zdrowiem będzie dobrze i LTX będzie rósł w siłę. Kurs powolutku idzie w górę. Ci co siedzą w covidowych spółkach powoli dostrzegają, że zapomnieli o LTX :)
    musisz wyzdrowiec bo jak nie bedzie dobrych wyników mimo tego co za oknami to robimy zrzutke na kilka banerów bedzie prezes i podpis NIEMOTA ROKU... a ekipa od marketingu idzie na SOR bez maseczek...
  • Re: mam corone Autor: ~kolo [176.109.51.*]
    Dokładnie . Lentex trzeba miec w swoim portwelu bezwarunkowo !!!!
[x]
LENTEX 0,56% 7,14 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.