• dobre czasy dla elemental holding Autor: ~investor [213.156.126.*]
    witam wszystkich

widzę, że moderator tego portalu jest ponad wszystko i publikuje lub usuwa treści któremu sie podoba. czyli sytuacja jak w całej Polsce i na naszej pięknej GPW oraz wszystkich instytucji państwowoych np. KNF

Pięć dni temu opisałem sytuację jak to w 2013 roku Elemental wszedł na giełdę po 2,50 ceny emisyjnej dojechał na 4,86 zł. przewalanie papiera między fundami a spółkami zagranicą itd. następnie niby sprzedaż przez nationale nederlanden i zjazd na 0,80 zł jakieś trzy lata temu. A teraz obecnie wielce dobry Pan Prezes chce swoją spółkę wykupić po 2,42 zł z giełdy przez wycofanie z notowań i skup akcji w wezwaniu!!!

To sobie Pan Paweł wymyślił z kilku milionów w 2103 roku do miliardowej spółki w 2020 roku za kasę drobnych inwestorów i drobnych ciułaczy w funduszach itd!!!!

kazdy kto ma trochę oleju w glowie to wie ,że tu śmierdzi manipulacją i wyciągnięciem maksymalnie mega dużych pieniędzy od ludzi i to pod nosem KNF i rządu PIS!!!!!!!!

Podobna sytuacja to ELEKTRIM, POLNORD, ITD gdzie palce maczali Solorz, Krauze Giertych ITD!!!!!

tak to się robi na bananowej przy zezwoleniu instytucji i rządu!!!!!!!!
  • Re: dobre czasy dla elemental holding Autor: ~Fobia [5.173.243.*]
    Jemu drobni i fundy byli potrzebni jak kurs był po 4,50 a potem straszył drobnych i fundy skupem po 0,50 zł.Pani pawełkowa dzień przed zjazdem na 0,80 zł dziwnym trafem zrezygnowała z rady.Knf powinien przebadać z jakich nr kont dokonywano zakupów i sprzedaży akcji i do kogo te konta należą. Jak to się stało że nagle kilku inwestorów którzy dokonywali zakupów większych pakietów nagle prowadzą Zgrane porozumienie akcjonariuszy czyli : jjr Joanna, eff bv te podmioty też dziwnym trafem były tworzone w tym samym czasie .Nikt też nie informował czy te firmy łączą jakieś zażyłości rodzinne czy są to całkiem obce osoby.Od początku drobno inwestorzy na forum zarzucał tej firmie brak transarentności
  • Re: dobre czasy dla elemental holding Autor: ~investor [213.156.126.*]
    ja dziś wysłałem mail do knf z natychmiastowym zajęciem się sprawą ELEMENTAL bo do dnia dzisiejszego nie ma informacji na temat wezwania które zakończyło się 21.10.2020 a 27.10.2020 jest walne dot. wycofania spólki z giełdy!!!!!

Dla mnie jest tu coś nie tak, że w mediach nie ma infa ile zostało skupione!!!!!

Ludzie piszcie maile do KNF celem wywarcia presji na nich co by się sprawą zajęli od tego są!!!!!!!!

Elelmental musi podać jak zakończyło się wezwanie taki jest prawo finansowe!!!!!!!

Coś tu się żle dzieje jak pisałem w moim głównym wątku!!!!!!
  • Re: dobre czasy dla elemental holding Autor: ~Miro [213.108.152.*]
    Podpisz się koniecznie z imieniny i nazwiska żeby KNF mógł ci odesłać definicje dnia rozliczenia transakcji :))))
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.