Ja już jestem u kresu sił, tu wszystko jest odwrotnie niż powinno być. Dobre info kurs w dół, brak info kurs w dół, złe info kurs... zlego nie było, a może wtedy by coś rosło, sam już nie wiem...
Niby o tym wiem, przecież realizując kontrakty zarabiają kasę, żywą gotówkę mozna nawet powiedzieć. Roboty mają co raz więcej, zapchani umowami, a tu stoimy nad przepaścią.
Już pal licho ten nędzny kurs, ja poprostu nie wierzę, że tak rozwijąjaca się firma w porównaniu z jakimś 4mass, Aqt, czy innymi tego typu gniotami jest tak niedoceniona, tu ból jest największy.
Też mnie wkurza ta sytuacja. Możliwe, że ruszy mocno jak z covidowek zacznie uciekać powietrze. Bardzo dużo kapitału przyciągnęło wszystko co da espi o maseczkach, testach itp. Dla mnie cena jest na tyle atrakcyjna że załadowałem tutaj 20 procent portfela i czekam. Fundamenty zawsze się obronią.
Jak nie będą kupowac danych akcji to jak. Nawet by mieli 100 miliardów zysków to i tak kurs by stał w miejscu musi być kupno większe niż sprzedaż
Jak grubasy się nie wezmą ulica nie da rady
Kurs jest systematycznie zbijany.
To nie jest przypadek, a wygląda na celowe działanie.
Kto o zdrowych zmyslach wystawialby na sprzedaz 100tys akcji po 60gr?
Na pierwszy rzut oka wygląda to na irracjonalne działanie, tyle że na giełdzie takie rzeczy nie dzieją się bez powodu.
Brakuje mi komunikatu ze strony firmy dlaczego prezes kręci kółka.
Jak Zarząd wywali akcje w ulicę na grubo, to można się wkurzyć ale przynajmniej wiadomo co było grane.
A tutaj kręcą jakieś kółka, albo żona robi transakcję na chyba 4 tys. zł
To dosyć niespójne. Z jednej strony mają masę roboty, nowych kontraktów, rekrutacji, a drugiej czas na zabawę na giełdzie, bo to niepoważne żeby prezes grał drobiazgami.
nikt tego nie rozumie jedynie mozna tlumaczyc to tak ze graja tak zeby zmeczyc tych co maja akcje .. dla nich to drobne a sowita kase maja z wyplat wiec im to lata ... a wiadomo my tutaj liczymy na wzrost i kase i stad ta frustracja ale trzeba to jakos przetrzymac
Dnia 2020-10-21 o godz. 09:38 ~Cezar napisał(a): > Panowie! Bez zbędnej euforii, ciiii.... bo coś jeszcze się skomplikuje, hahaha!
sobie że nie kupię akcji tej spółki , jak widać złamałem swoje słowo ,G. nie spółka ,kiedyś ruszy i będę być może pierwszym który z stąd zwieje. Nie polecam nowym ,omijajcie to coś z daleka ,jak macie luz kasę no to ewentualnie ,jeśli nie nie wchodźcie bo stracicie.
Dnia 2020-10-21 o godz. 09:38 ~Cezar napisał(a): > Panowie! Bez zbędnej euforii, ciiii.... bo coś jeszcze się skomplikuje, hahaha!
sobie że nie kupię akcji tej spółki , jak widać złamałem swoje słowo ,G. nie spółka ,kiedyś ruszy i będę być może pierwszym który z stąd zwieje. Nie polecam nowym ,omijajcie to coś z daleka ,jak macie luz kasę no to ewentualnie ,jeśli nie nie wchodźcie bo stracicie.
Pan Prezes ostatnie zakupy zrobił ze średnią 0,715 PLN nie po to, żeby stracić. Niebawem publikacja raportu, więc kurs powinien ruszyć w górę. do tego zakup za 150 tyś.. Ponadto 3,7 mln + 1mln poprzednie info --to 4,7 mln --- panowie i to zysk netto. ---a inne badziewiaki ze stratami po 40% w górę.
Jakby prezes nie kręcił kółek to by 1 zł wyznaczało dolną granicę kursu :/ Chyba mu się nudzi. PREZESIE jeśli to czytasz to nie baw się akcjami a zarobisz więcej !!!
Kto zachowa spokoj i cierpliwosc ten zyska.Ja bede czekal nawet 5 lat.A od kilku lat tutaj jestem zwiekszajac udzialy.Zreszta latwo to sprawdzic :)
Mnie nie wymecza a Was? Widze turaj potencjal i szanse.A jak nie to trudno.. Na ta chwile jestem na duzym plusie i tyle.Jakies kolke prezesa i sprzedaz zonki nie robia na mnie wrazenia:)
To miales 1zl i nie zrealizowales aby czesci zysku potem patrzyłeś jak kapital ci topniał gdy zaczela się koreta tej hossy?
Caly index zaczol korete, - 15% na ncindex to byl sygnał do ucieczki.
Zarobilem tu niezle.
Gdybys sie interesował co sie dzieje na rynkach zarobil bys a tak straciłeś niezla okazje.
Pisalem to ze sie tu zwali jak na większości to krzyk byl o odpalach.
Teraz sobie odkupuje. Robisz błędy i jeszcze sie tym chwalisz.
Zreszta wszedzie bylo widac co się robi. 90grto juz czas byl myslec o zyskach.
Teraz moze i blad i Ty tez jestes madrzejszy dopiero teraz i tak latwo sobie pisac.Na tamta chwile liczylem na wiecej bo mnie kolka nie bawia.Co bedzie pokaze przyszlosc.Nie chwale sie-tylko mowie zeby zachowac cierpliwosc.Wiele osob tutaj zniecheconych jest.Licze na duze wzrosty i trzymam.Pewnego razu poczytasz infani sprzedaz liczac na korekte a takiej nie bedzie bo kurs pojdzie do gory i nie zdazysz odlupuc
Pochwale sie tez ze kupowalem po 0.10 co latwo sprawdzic bo od wielu lat tutaj sie udzielam.Za glupio-madre rady serdecznie Ci podziekuje.Rob swoje i daj robic swoje innym. Ja ze swojej sredniej zakupow jestem mega zadowolony :)
Kola cie nie bawia? Mnie bawią 50k przy 20gr wzrostu dalo mi 10tys zl zysku to mało w krotkim czasie a mam inne też.
No chyba ze masz mało to ci sie nie dziwie ze czekasz.
Bez obrazy ale 10tys z jednej spolki w krotkim czasie to ladna kasa.
Obecnie odebrałem podobnie i ostrożnie podbieram ale juz koncowka, co za dużo to niezdrowo a mam tez inne więc nie przesadzam.
Pozdro, ja ide z trendem na gieldzie co zwielokrotnia zyski.
Ważne żeby każdy zarobil