Tak się trochę plączę....to tu...to tam...A dzisiaj nie jestem z siebie dumna...Popełniłam całą masę błędów. Największy to ten, że w ogóle włączyłam notowania ... Potem to już poleciało samo... tak niechcący.....:)))
A gdzie Mroczny?!? Cos zaniedbuje Inteli! Tylko siedzi i siedzi na tym Blooberze- jakby nie wiadomo co to bylo! Owco! Postaw go do pionu lisciem lub czyms innym! Dobranoc
Mroczny? Niech wam dalej tam tłumaczy oczywiste rzeczy.
Mi tu dobrze, nie będę po blooberach nikogo ścigać z plaskaczami. Posiedzę sobie na InteliWise, poczekam na 200 %bez ryzyka i gadania o pierdołach.
Dzien dobry Owieczko! Zaraz, zaraz- co nam Mroczny tlumaczy na Bloo? Ja widze, ze siedzi tam 24/7 i przekonuje do swoich racji- a Ty myslisz, ze cos obiektywnie tlumaczy? Mnie sie raczej wydaje, ze tutaj wpadnie raz na trzy dni i cos obiektywnie wytlumaczy. Ale wciaz nie ma 10zl- Ty tez mu uwierzylas w to 10zl? No jak piszesz o wroscie 200%, to na to wskazuje..
Po to tu jestem. Nie mówię że to będzie jutro. Od marca jest już 100 % a jeszcze nie było najważniejszego info. A BLO może dokupie za 135-140. Zresztą,sorry ale dla mnie to malo istotne czy dokupię czy wywalę .