Chyba widzicie, że za bardzo nikt nie sypal na niższych poziomach, więc jak nie sypie to musi odbić, innej drogi nie ma. Jak się okazało, nie ma siły do zejścia poniżej 1,7x. Może w końcu zatwierdzili pozostała pulę z dotacji
Reznorze sądzę, że środki z dotacji znajdą się na koncie Varsav... Chyba pula zostanie powiększona. Poza tym dwie obiecujące gry dla dzieci w kooprodukcji. Giganci się przepoczwarzają... Pszczoła na steam... mogliby ulepszyć pszczołę i wydać też na mobilne platformy.
Ruchas True na mobile pszczoła jest, jak znalazl, ale... to już nie tytuł VAR... masakra zbierać takie drobne, odpuscilem czekam na większy ruch wolumenowy, szkoda czasu tracić na taką ilość. Obstawiam kolego, że na pcc exoll i carbon studio niedługo będzie dobre wybicie, ktoś ma jeszcze ITL w portfelu ?
Ja wróciłem dzisiaj na VAR z starterem 10k. Trend spadkowy się wyczerpał i należy się odbicie. A i ze spółki spodziewam się w przeciągu kilku tygodni dużo dobrych informacji.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, aktualnie nie ma pod, co odbić trwale to fakt, jednak papier wyprzedany, wiec jakiekolwiek dobre info połączone z większym wolumenem powinno wybic walor przynajmniej pod 2,90. No, ale jak Cinu wrócił to musi wybic nie ma bata :)
Już w najbliższą niedzielę o godzinie 13:00, Prezes Zarządu VARSAV Game Studios będzie uczestniczył w konferencji KsiążęcaStreet 8 online, podczas której zaprezentuje obecnych stan prac nad projektami Spółki oraz plany na rozwój spółek z grupy kapitałowej. Podczas konferencji zaplanowano także czas na pytania inwestorów.
Mam nadzieję że uzyskamy jakieś ciekawe informacje....również czekam