• Januszewski Autor: racjonalista0220 [81.190.109.*]
    Prezes h4f odszedł z rady JWA. Ciekawe dlaczego. Nie podoba mi się ten ruch i mówię to mając akcji pod korek :/. Jakieś pomysły dlaczego ?
  • Re: Januszewski Autor: ~dobradusza [91.237.139.*]
    Też mi się to nie podoba, czyżby kicha z emisją?
  • Re: Januszewski Autor: racjonalista0220 [81.190.109.*]
    Jeśli tak to sami są sobie winni. Kurs zdołowany do 60 groszy i się dziwią ze ludzie się na emisje nie rzucili po 40... ale cóż wstrzymam się jeszcze z osadami może jednak będzie spoko z Ta emisja, dopóki nie ma informacji to ja wstrzymuje się od większych opinii
  • Re: Januszewski Autor: ~bubuzubu [37.47.20.*]
    Kto jak kto, ale wy chyba obaj dobrze pamiętacie jak na CWA Januszewski sprzedał wszystkie akcje po 60-65 groszy w połowie sierpnia? Też się wtedy bałem, bo byłem załadowany po jajca w papier, trolle miały pożywkę do pisania głupot, a co było potem, to chyba nie muszę mówić. Dla mnie był deal roku. Tutaj też bym się wstrzymał z wyciąganiem pochopnych wniosków.
  • Re: Januszewski Autor: racjonalista0220 [81.190.109.*]
    Tak, dlatego tez napisałem wyżej se daje kredyt zaufania i czekam na informacje. Ale sprawa dziwna
  • Re: Januszewski Autor: ~cewek [212.180.200.*]
    Wygląda na to, że emisja nie objęta i tyle.
    Jest jeszcze jeden pomysł ale to chyba zbyt optymistyczny by był ;)
  • Re: Januszewski Autor: ~dobradusza [83.24.253.*]
    Bubuzubu, pamiętam, coś w tym może być. Na H4F była ogromna redukcja w zapisach dodatkowych, a mimo to Prezes wysypał się wcześniej za pół darmo. Przecież chyba toczył rozmowy z Laskiem i Górskim i wszystko szło w dobrym kierunku, a mimo to zasypał lokalny dołek. Dobra, jeszcze tydzień i wszystko powinno być jasne. Tu się walały pakiety po 100k akcji czyli 2,5% wszystkiego, a nadal nie było komunikatu o zmniejszeniu/zwiększeniu zaangażowania. Dziwne to wszystko
[x]
ONE2TRIBE 0,00% 0,26 2025-09-19 16:30:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.