• Kij i marchewka Autor: ~osioł [213.17.155.*]
    Czy wszyscy widzą co tutaj się dzieje? Info podbitka duża do góry i później pojawiające się batony po milionie na coraz to niższych poziomach?

Na zachętę trochę marchewki, a jak osioł podejdzie trochę do góry. To bach kijem go po głowie. Jest 3 metry niżej ale widzi marchewkę not o żre i idzie 1,5 metra go góry i bach znowu kijem po pysku. Jest niżej o 6 metrów ale widzi marchewkę to znowu żre i idzie do góry o 1,5 metra ale znowu bach i jest 9 metrów niżej...

Niestety na AT nie można tu polegać bo ktoś steruje tym kursem a i ktoś chce opchnąć jak najwięcej w ulice.
  • Re: Kij i marchewka Autor: ~osioł [213.17.155.*]
    I znowu ten sam schemat.
    Zawiodłem się, myślałem że już nie dzieją się tutaj takie przekręty jak kilka dobrych lat temu.
    Jak myślicie, do ilu teraz zejdą?

• Re: Kij i marchewka Autor: ~laki [37.30.17.*]
    Dnia 2020-10-21 o godz. 10:00 ~osioł napisał(a):
    > I znowu ten sam schemat.
    > Zawiodłem się, myślałem że już nie dzieją się tutaj takie przekręty jak kilka dobrych lat temu.
    > Jak myślicie, do ilu teraz zejdą?
    >

GPW TO JEDEN WIELKI PRZEKRĘT
    NIE BĄDZ NAIWNY
  • Re: Kij i marchewka Autor: ~MESJASZ [89.66.53.*]
    ROBIĄ MAŁYCH W BAMBUKO I TO BEZ LITOŚCI
    DLA ZARZĄDU SOWITA PREMIA ZA DOBRZE ZROBIONĄ ROBOTE
    MARKITING GIEŁDOWY WYSOKI LEVEL

• Re: Kij i marchewka Autor: ~Tytus [37.47.50.*]
    To czysta spekulacja.
    Jak dobrze, że człowiek grając na tak spekulacyjnych spółkach nie jest chciwy. 20% zysku i sell. I znowu kółko. Dziękuję. Fajna wycieczkę z kochanką będę miał
    Dnia 2020-10-21 o godz. 10:14 ~Tytus napisał(a):
    > To czysta spekulacja.
    > > Jak dobrze, że człowiek grając na tak spekulacyjnych spółkach nie jest chciwy. 20% zysku i sell. I znowu kółko. Dziękuję. Fajna wycieczkę z kochanką będę miał

POWIEL TO JESZCZE ZE 100 RAZY
  • Re: Kij i marchewka Autor: ~osioł [213.17.155.*]
    I dobra Twoja strategia 20%. Tytus,masz jeszcze plan wejść jeszcze w Borute? Jak Myślisz, utrzyma się złotówka? czy poleci na 94 grosze?
    Pozdro
  • Re: Kij i marchewka Autor: ~inwestor [79.135.173.*]
    w/g twojej teorii Panie "osioł", to podbitka będzie solidna, czyli należy trzymać palec na ENTER, aby w odpowiednim czasie kupić akcje i oczywiście w odpowiednim czasie sprzedać, czyli jest okazja, a to lubię.
    Dnia 2020-10-21 o godz. 10:26 ~inwestor napisał(a):
    > w/g twojej teorii Panie "osioł", to podbitka będzie solidna, czyli należy trzymać palec na ENTER, aby w odpowiednim czasie kupić akcje i oczywiście w odpowiednim czasie sprzedać, czyli jest okazja, a to lubię.

A NIE ZAUWAŻYŁEŚ ŻE BYŁA WCZORAJ ???
    HA HA HA
[x]
HUBTECH 0,86% 0,24 2026-04-21 14:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.