Czy wszyscy widzą co tutaj się dzieje? Info podbitka duża do góry i później pojawiające się batony po milionie na coraz to niższych poziomach?
Na zachętę trochę marchewki, a jak osioł podejdzie trochę do góry. To bach kijem go po głowie. Jest 3 metry niżej ale widzi marchewkę not o żre i idzie 1,5 metra go góry i bach znowu kijem po pysku. Jest niżej o 6 metrów ale widzi marchewkę to znowu żre i idzie do góry o 1,5 metra ale znowu bach i jest 9 metrów niżej...
Niestety na AT nie można tu polegać bo ktoś steruje tym kursem a i ktoś chce opchnąć jak najwięcej w ulice.
I znowu ten sam schemat. Zawiodłem się, myślałem że już nie dzieją się tutaj takie przekręty jak kilka dobrych lat temu. Jak myślicie, do ilu teraz zejdą?
Dnia 2020-10-21 o godz. 10:00 ~osioł napisał(a): > I znowu ten sam schemat. > Zawiodłem się, myślałem że już nie dzieją się tutaj takie przekręty jak kilka dobrych lat temu. > Jak myślicie, do ilu teraz zejdą? >
To czysta spekulacja.
Jak dobrze, że człowiek grając na tak spekulacyjnych spółkach nie jest chciwy. 20% zysku i sell. I znowu kółko. Dziękuję. Fajna wycieczkę z kochanką będę miał
Dnia 2020-10-21 o godz. 10:14 ~Tytus napisał(a): > To czysta spekulacja. > > Jak dobrze, że człowiek grając na tak spekulacyjnych spółkach nie jest chciwy. 20% zysku i sell. I znowu kółko. Dziękuję. Fajna wycieczkę z kochanką będę miał
w/g twojej teorii Panie "osioł", to podbitka będzie solidna, czyli należy trzymać palec na ENTER, aby w odpowiednim czasie kupić akcje i oczywiście w odpowiednim czasie sprzedać, czyli jest okazja, a to lubię.
Dnia 2020-10-21 o godz. 10:26 ~inwestor napisał(a): > w/g twojej teorii Panie "osioł", to podbitka będzie solidna, czyli należy trzymać palec na ENTER, aby w odpowiednim czasie kupić akcje i oczywiście w odpowiednim czasie sprzedać, czyli jest okazja, a to lubię.