Dnia 2021-10-04 o godz. 17:27 ~101KrówNaŁąceMam napisał(a): > Patrzeć na USA!! Zaczyna się krach. Jesteśmy świadkami bezprecedensowej sytuacji na rynkach. Bańka pęka.
A piszesz to właśnie na Pozbudzie bo ma największe powiazania z giełdą w stanach tak ? Jest firmą z dużym międzynarodowym akcjonariatem i amerykanie będą ją sprzedawać ? hahaha
PS A zapytam tak z czystej ciekawości po ile dałeś zlecenia zakupu na jutrzejszą sesję ?? :))
Jak będzie panika to nie mają znaczenia wtedy fundamenty. Będą wywalać na potęgę i ludzie wtedy już wolą dać na lokatę pieniądze. Skromny zarobek, ale pewny!!!
Dnia 2021-10-04 o godz. 17:39 ~101KrówNaŁąceMam napisał(a): > Jak będzie panika to nie mają znaczenia wtedy fundamenty. Będą wywalać na potęgę i ludzie wtedy już wolą dać na lokatę pieniądze. Skromny zarobek, ale pewny!!!
A piszesz to właśnie na Pozbudzie ponieważ chcesz nas namówić na sprzedaż akcji tak ?
Popatrz sobie człowieku po ile kupowałem akcje a potem mi powiedz bym sprzedawał z małym zarobkiem haha W pierwszym poście masz .. wiesz ile panik w stanach już było od tego czasu ???
Idolek ale powiedział by gość ile chce kupić i ponegocjował cenę mógłbym mu jakaś końcówkę akcji sprzedać ja miałbym równą liczbę akcji a on byłby zadowolony... a nie straszy mnie tu jakimiś stanami .. oni już naprawdę nie wiedza co wymyślić żeby kupić ? Są zabawni naprawdę ...
Dnia 2021-10-04 o godz. 18:02 ~101KrówNaŁąceMam napisał(a): > Okej. Już odbija w górę USA. Fałszywy alarm to był. Ale trzeba uważać, bo krach blisko.... Sorry za panikę
Stary, jak ty z tak rozchwianymi nerwami grasz na giełdzie? :D
Bin w odpowiedzi dla Ciebie pokażę tylko od kiedy mam akcje i czekam sobie spokojnie na inwestycje które odbywają się w Compremum a w które wielu ludzi nadal nie wierzy. Ale przecież nie musisz kupować teraz czekaj !!