Za niedługo pojawi się pewnie nowe info - 20.10.2020 lub 21.10.2020
Pamiętać należy, że każda spółka: ma obowiązek nie później niż w ciągu 4 dni roboczych od dowiedzenia się o zmianie udziału lub nie później niż w terminie 6 dni sesyjnych od dnia transakcji na regulowanym lub alternatywnych systemach obrotu przekazać tę informację do publicznej wiadomości, Komisji Nadzoru Finansowego („KNF”) oraz spółce.
Joyfix zakończył sprzedawać akcje13 pażdziernika i pewnie był to dzień przekroczenia 5% zatem za niedługo będzie wszystko wiadome.
O i tu się pomyliłem, nie przewidziałem że tak szybko ogłoszą współpracę z DM w sprawie przeniesienia. Myślałem że bliżej grudnia coś ruszy. Tylko się cieszyć :) Po wynikach odlatujemy Panowie akcjonariusze.
Czy nie zastanawia Was, że kolejne wyniki będą publikowane 16.11.2020 czyli w poniedziałek, a poprzednie publikacje były tylko w piątki ... wyniki będą dobre jak nie bardzo dobre stąd wybór takiego dnia :) Tak BTW.
Dnia 2020-10-19 o godz. 18:05 ~PANKRACY napisał(a): > Za niedługo pojawi się pewnie nowe info - 20.10.2020 lub 21.10.2020 > > Pamiętać należy, że każda spółka: > ma obowiązek nie później niż w ciągu 4 dni roboczych od dowiedzenia się o zmianie udziału lub nie później niż w terminie > 6 dni sesyjnych od dnia transakcji na regulowanym lub alternatywnych > systemach obrotu przekazać tę informację do publicznej wiadomości, Komisji Nadzoru Finansowego („KNF”) oraz spółce. > > Joyfix zakończył sprzedawać akcje13 pażdziernika i pewnie był to dzień przekroczenia 5% zatem za niedługo będzie wszystko wiadome. > > Pozdrawiam.
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr nie nauczyli cie że patrzy się na kurs zamknięcia a nie jakieś chwilowe rajdy.A nie nauczyli bo ty nic nie wiesz o giełdzie masz tylko głupie posty pisać po 10gr za sztukę i robisz to już od lat na wszystkich spółkach tylko piszesz głupoty nic więcej .