-Kosmetyki OnlyBio Life są dostępne w sieciach handlowych w kraju Lidl , Rossmann , Auchan , E.Leclerc , Carrefour , HEBE , Natura , Jasmin , Pepco , Superpharm oraz prawdopodobna ekspansja zagraniczna. Sprzedaż w sklepach internetowych link
-Nowoczesna fabryka i zwiększanie mocy produkcyjnych
-Negocjacje z Amerykańskim Gigantem Perdue nt licencji w grę wchodzi zarówno sprzedaż licencji na wykorzystanie technologii przez Amerykanów, jak i stworzenie joint venture. Strony prowadzą już negocjacje w sprawie obu wariantów.
-Współpraca z Polskim Gigantem właścicielem marki Bakoma, Komagra, Polskie Młyny, Bioagra i Bioagrę Oil.
-Informacja z artykułu "Nasz rzepak kontra obca soja" że rozmowy na temat licencji są prowadzone z kilkoma dużymi europejskimi firmami
-Rozpoczęcie testów dla środka chwastobójczego bez glifosatu.
-Negocjacje Elbrus Capital Management i zapis , że w przypadku umowy fundusz będzie kupować istniejące akcje a nie z emisji.
-Strategia spółki na lata 20progn20-2023 zakładająca kapitalizację na poziomie 1 miliarda dolarów a więc ok 12zł za jedną akcję
-Transakcje pakietowe na dużą kwotę tj 3.000.000 akcji po 1.65zł
-Projekty rozwojowe , dofinansowania prowadzone min. przez InventionBio które jest w trakcie przejmowania przez Borutę.
-Przejście na rynek główny GPW
-Umowa o współpracy z SensDX której pakiet posiada Neuca w sprawie testów na COVID19
-Produkcja i sprzedaż środków do dezynfekcji , żeli do dezynfekcji rąk (miesięczną wydajność na poziomie 1 100 000 sztuk opakowań 250-500 ml oraz 4 600 000 sztuk produktów w tubach od 50-200 ml.)
-Dobre opinie o kosmetykach i duża sprzedaż Hair Balance
tu predzej czy pozniej ale znow te 1.5-2zl zobaczymy a to ze promocja jest to nawet trole spadkowe wiedza, dlatego zreszta tu sa, no chyba ze sa tak tepi ze tego nie ogarniaja.
-jakie są szanse na dofinansowania z Unii Europejskiej dotyczące kosmetyków oraz środków czystości pozbawionych szkodliwych chemikaliów
-czy rynek środków pozbawionych szkodliwych chemikaliów będzie się rozwijał czy jest to tylko chwilowy trend?
-czy przejście na rynek główny GPW może zaowocować zainteresowaniem funduszy inwestycyjnych?
-jakie szanse powodzenia ma współpraca z SensDX oraz jakie pieniądze może przynieść spółce?
-jakie przychody miesięczne może przynieść produkcja środków do dezynfekcji rąk? jakie przychody może dać wydajność na poziomie 1 100 000 sztuk opakowań 250-500 ml oraz 4 600 000 sztuk produktów w tubach od 50-200 ml ?
JESZCZE BĘDĄ SIĘ ZABIJAĆ O TEN WALOR ! I myślę, że szybciej niż się tego spodziewamy . Ten sam hejt był na KRVITAMIN - miałem po 5PLN i wywaliłem po ok 6 PLN. Poszło info ESPI po 17.00 o wstępnych wynikach sprzedaży i zawiesili na parę dni . Płakałem i obiecałem sobie nigdy WIECEJ nie popełnić tego błędu . Za parę dni się potratują żeby kupić po 4 PLN !!!
Jasne że widać zbieranie kursu w okolicach 1zł i wyżej....Ta spółka nie dość że ma ewidentne fundamenty, plan rozowju, granty i dotacje również już przyznane więc mówimy o faktach a nie np. o miesiącach badań klinicznych przed nami jak przykładowo w BIOMED...poza tym akcje są tak śmiesznie tanie że ryzyko w porównaniu do potencjalnego zysku jest żadne, nie obrażając nikogo ale tylko baran nie zaopatrzyłby się choćby w kilka tysięcy akcji i czekał aż po zbieraniu będzie 2 wystrzał( tym razem skutecznie na dobre przbijający 2zł) ;) pozdrawiam logicznie myślących i zbierająych...
"Boruta-Zachem wraz ze spółką zależną InventionBio pozytywnie przeszedł pierwszą fazę testów i rozpoczął kolejny etap badań autorskiej technologii biorafinacji, która ma być wdrożona w amerykańskiej firmie Perdue Agribusiness LLC"
oraz tą
"— Do tej pory spółki biotechnologiczne były postrzegane w Polsce przez pryzmat rynku farmaceutycznego. Uważamy jednak, że bardzo duży potencjał tkwi w rozwoju biotechnologii na rynku produkcji surowców i różnych dziedzin gałęzi przemysłowej.Czas komercjalizacji produktów na te rynki jest dużo krótszy niż przy komercjalizacji leków "