• Dobry up dzisiaj Autor: ~MAX [185.236.200.*]
    ładny wzrost
  • Re: Dobry up dzisiaj Autor: ~przegrany [185.45.52.*]
    zamykacie luke teraz? haha, mam nadzieje ze na te szcztuczki tylko niewielu sie nabierze i zostaniecie z goracym papierem w rekach haha
  • Re: Dobry up dzisiaj Autor: ~Adwersarz [83.22.149.*]
    Naściągało naiwnych gamoni, reklamując niewiele wartą i jedną z najmniejszych spółkę na GPW, opowiadając zmyślone, niewiarygodne perspektywy. Teraz wywindowali cenę, by sprzedać tanio kupione akcje i zarobić. Zrobią jeszcze ze dwa może trzy kółeczka. Jednak wielu innych straci, ponieważ brak im doświadczenia, ponieważ zaufali zwykłym, pospolitym złodziejom. Ten sam scenariusz powtarza się tutaj na wielu innych, podobnych spółkach, których cenę łatwo podbić...
    probowalem to samo uswiadomic wielu na tym forum ale widac nie wszyscy wyciagaja wnioski, z drugiej strony jak chciwosc bierze gore nad rozsadkiem to niech teraz wisza miesiacami albo latami
  • Re: Dobry up dzisiaj Autor: ~Newton7 [185.230.126.*]
    korekta jest, mozna dobierac
  • Re: Dobry up dzisiaj Autor: ~koli [31.179.232.*]
    No, ładna korekta hahaha w dwa dni minus czterdzieści...i jutro kolejna korekta minus piętnaście hehhe
  • Re: Dobry up dzisiaj Autor: ~amento [89.229.211.*]
    sprzedałem Harper i całą kasę władowałem w tex tu będzie lada monent jazda na 3 zeta
  • Re: Dobry up dzisiaj Autor: emptio_spei [178.217.197.*]
    Smutne to (piszę bez złośliwości), że tak ludzi ponabierali, no cóż początkujący, bo nikt dłużej siedzący na GPW zapewne tu nie władował kasy, muszą zapłacić frycowe.
    z drugiej strony, skoro ludzie nie rozumieja, ze tylko fundament sie zawsze obroni a tego typu baloniki pekaja bardzo szybciutko to co robic.
    nieststy w ostatnim czasie ludzie sie zbytnio przyzwyczaili do mocnych up-ow na smieciowych akcjach i mysla ze bedzie tak przez dluzszy czas.
    teraz tylko fartem mozna cos na szybko zlapac na balonach albo powoli na fundamentach, ktorych tak na prawde z dobra perspektywa jest niewiele na glownym i na NC,
    dlatego dziwie sie ze tak trudno ludziom wybrac wlasnie te fundamentalne spolki z przyszloscia. a sa takie zarowno w medycynie, biotechnologii, fotovoltaice itd.
    nie rozpatruje tu wogole bankow jak i spolek skarbu panstwa bo tam bardziej polityka gra role niz ekonomia
  • Re: Dobry up dzisiaj Autor: ~Pedro [94.254.136.*]
    Człowieku tutaj jest 4.5 melona kapitalizacji przy 2 melona akcji i 800 koła zysku, zasięg spadków jest znikomy. A jeśli ktoś się pakuje na full przy +500% to tylko jego problem
    rozumiem ze 50 procent spadku od szczytu to jest znikomy spadek dla ciebie? powiedz to tym ktorzy wisza na hakach na 3.70 pln
    Po 3.70 kupowali Ci co pompowali więc widocznie mieli w zamyśle po tyle brać. Poza tym jak 3.70 było dla nich okazją to 2 zł na logikę jest jeszcze lepszą okazją.
    Ja brałem od około 3 zeta i mam średnią 2.30, nawet jak stracę na tych co kupiłem najdrożej to zarobię na najtańszych. Na giełdzie nie zarabia się intuicją tylko logiką i matematyką.
    A jeśli 50% spadku na giełdzie to dla Ciebie coś zaskakującego to nie dziwi mnie twój nick, 4mass chodził po 4 zł a poleciał do 45 groszy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
TAXNET 0,70% 1,44 2026-05-04 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.