Gdyby tak nie było Prezes nie publikował by komunikatów dotyczących Inve tionBio- patrz ostatnia dotacja na 16,5 mln zł na projekt warty30 mln zl. Czyż nie mam racji? Jaka jest wasza opinia
BI poczytaj siebie. Jaki masz cel? Nie odpowiadają wiemy? Niestety Panowie powiedzcie zleceniodawcom że Wam nie idzie. Ludzie widzą te Wasze tanie pisanie i próbę grania na emocjach. Zejdźcie poniżej PLN to ludzie zaczną dopiero kupować od was akcje i wam znowu papieru ubędzie. Widziałem jak Was od złotówki rozbierali zeby potem wam znowu znacznie drożej wsypać. Widziałem jak.sie tratowaliscie. Chcecie zbierać? To niestety trzeba poziom wyzej
Nie.podpowiadaj takich rozwiązań, bo ktoś kiedyś posłucha a w jego telu znajdą historię i Cię posadza. A tacy jak ty se tam nie poradzą! Ja straty na jaki? Busha, zobacz od kiedy tutaj jestem. A jestem ładnie zarobiony i zamierzam być jeszcze bardziej, na was haha. Powoli musicie myśleć o przestawieniu się poziom wyżej bo jalmposypia się komunikaty to znowu wam akcje zabiorą. Niby spekula a na Borucie leszcze
Golas jesteś, może 5k papieru masz. Jutro będziesz zmuszony do wywalenia PKc jak się potwierdzi emisja. Andromon napisał, że będzie 150mln nowego papieru.
Pisałeś Gruby na innym wątku ze wywalasz jutro 2mln akcji PKC zaraz z rana - to wytłumacz mi na co jescZe jutro będziesz czekał na info ze spółki - chcesz mi powiedzieć ze masz tego wiecej niż 2mln akcji - jak tak to szacun a jak nie to weź kredki i namaluj sobie coś - może się wtedy rozluźnisz bo strasznie spięty, a co za tym idzie, chamski się stajesz. Weź snickersa....
No gdzie zginąłeś koleś, znalazłem sporo twoich wpisów, ciekawa lektura na różnych spółkach, jesteś na moim 1 miejscu, a może mama spać pogoniła i WiFi wyłączyła, pozdrawiam
Przeczytajcie, jakoś w skruchę nie wierzę, szukajcie tego kolegę bo zbieram materiał, nie interesują mnie jego opinie inwestorskie przez małe "i", ale podżeganie do odebrania sobie życia, a są tu słabi ludzie którzy potracili kasę nie daruję
Masz prawo do swojego zdania, ja nikogo nie zamykam, też kiedyś byłem młody na giełdzie, traciłem, zarabiałem i wiem jak działają takie podżeganie do samobójstwa, także nie wcinaj się koleś w temat jak cie to nie dotyczy,
Cytuje "Nikt cię z haka nie odwiesi, został sznur i krzesło.", koniec cytatu i to zgłoszę bo jest za pewny siebie krea.... a co z tym zrobią organy to już nie mój biznes, pozdrawiam