Zobaczycie jak się pozytywnie zaskoczycie. Na ta x net fajny ruch. Myślę, że z covidow kapitał idzie na inne branże w końcu. A spółka z fundamentami więc nie dziwi mnie że tam się lokują. Myślę, że z dnia na dzień tylko góra i większe obroty.
mocny fundament, wyniki poprawiane z kwartalu na kwartał ogromnie, strategia akwizycji kolejnych biur rachunkowych do tego AT bardzo sprzyjająca wzrostowi, kupiłem w tym tygodniu, jak zejdzie poniżej 3zł to będę doważał pozycje .
W czasach kiedy tyle spółek z GPW leci w dół to T axNet wydaje się być perełką. Spółka działa w sektorze OZE, a to dopiero początek. T axNet ma solidne podstawy do wzrostów i na chwilę obecną jest bardzo tani. Zapraszam do zapoznania się :)
No i po co wylewasz tutaj te pomyje, próbując namówić kogoś na a straty, okraść i zdołować niewinnego. Mam nadzieję, że udało Ci się kupić na górce i stracić połowę kapitału. Nie zarobisz w tydzień miliona, usiłując pomnożyć tysiąc złotych, i nie namawiaj, będąc tak pustym i durnym, że obejdzie Cię to bez wyrzutów sumienia. Duże pieniądze zarabia się przez lata, cierpliwie ucząc się i doświadczając. W tydzień można jedynie wiele utracić...
Dnia 2020-10-22 o godz. 01:57 ~marian_koniuszko napisał(a): > a daj 96 pln i się podniecaj. zobaczysz wkrótce co tu będzie jak wyjdzie szydło z worka
napisz jakie szydło wyjdzie , jesteś tu od miesięcy i wypisujesz te głupoty , co robisz na forum vin, a może go chcecie zdjąć z giełdy i skupić za grosze , czy taki dobry jesteś i wszystkich ostrzegasz , jak pojawi się jakiś dobry post Ty zaraz się pojawiasz , dziwne