mocny fundament, wyniki poprawiane z kwartalu na kwartał ogromnie, strategia akwizycji kolejnych biur rachunkowych do tego AT bardzo sprzyjająca wzrostowi, kupiłem w tym tygodniu, jak zejdzie poniżej 3zł to będę doważał pozycje, do wyników może być dużo drożej
W czasach kiedy tyle spółek z GPW leci w dół to T axNet wydaje się być perełką. Spółka działa w sektorze OZE, a to dopiero początek. T axNet ma solidne podstawy do wzrostów i na chwilę obecną jest bardzo tani. Zapraszam do zapoznania się :)
Chciałbym prosić o jakieś rzeczowe info.
Wiem a przynajmniej mam nadzieję że akcje tej spółki są w rękach osób które wiedziały jakiej firmy akcje nabywają i dlaczego .
Ja jestem tu od kilku miesięcy - uczę się dopiero . Popełniam błędy które mnie sporo kosztują zwłaszcza nerwów. Ale nie zrażam się .
Cieszy mnie jak czytam rzeczowe analizy poparte faktami w przeciwieństwie do niektórych wypowiedzi typu : jutro up, lawina , leszcz , ubrany etc ....
Kupiłem Letusa,,,,Imagesa..Bioerg...Ialbatros...i dzisiaj po korekcie AQTECH
W ocenie zarządu AQTECH produkty spółki są jednak na tyle innowacyjne, a rynek, na którym operuje spółka, na tyle perspektywiczny, że istnieje możliwość dalszego rozwoju, jak również wejścia jej na nowe obszary działalności.