Panowie i Panie cieszcie się że macie akcje, w poniedziałek zostanie odpalona niezła bomba i kurs wysyczeli na północ jak falcon heavy na orbitę. Szczegółów zdradzić nie mogę ale wiem co mowie, zobaczycie.
Czekam więc. Jeżeli pojawi się komunikat który zmieni postrzeganie spółki lub będzie wartościowy, to wydrukuje twój numer IP, wydrukuję, wstawię w złotą ramkę i powieszę na ścianie.
Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne. Treść raportu: Rada Administrująca Hydropress SE ‘Emitent’ informuje, że w dniu 30 września 2020 roku Emitent zawarł umowy z: 1) spółką zależną H2O Incubator sp. z o. o. na mocy której Emitent nabył 2067 udziałów spółki Hydropress Operations sp. z o. o. z siedzibą w Miszewku (KRS: 0000503942) o łącznej wartości nominalnej 103 350,00 zł.Wartość zakupu wyniosła 10 000,00 zł. 2) spółką zależną Hydropress sp. z o. o. w restrukturyzacji na mocy której Emitent nabył 2068 udziałów spółki Hydropress Operations sp. z o. o. z siedzibą w Miszewku (KRS: 0000503942) o łącznej wartości nominalnej 103 400,00 zł.Wartość zakupu wyniosła 10 000,00 zł. Zarząd Hydropress sp. z o. o. w restrukturyzacji oświadcza, że uzyskał zgodę nazdorcy sądowego na dokonanie transkacji sprzedaży udziałów oraz oferta Emitenta była jedyną złożoną w odpowiedzi na ogłoszenie opublikowane w Gazecie Wyborczej w dniu 22.09.2020 r. W wyniku w/w transakcji Emitent stał się właścicielem 100% udziału w kapitale zakładowym spółki Hydropress Operations sp. z o.o
Jakoś chyba nikt nie zauważył tego raportu, a może ktoś już o tym pisał. POzdrawiam
Jeszcze w zielone gramy, jeszcze nie umieramy Jeszcze któregoś rana odbijemy się od ściany Jeszcze wiosenne deszcze obudzą ruń zieloną Jeszcze zimowe śmiecie na ogniskach wiosny spłoną
Dnia 2020-10-17 o godz. 21:40 ~insider napisał(a): > Panowie i Panie cieszcie się że macie akcje, w poniedziałek zostanie odpalona niezła bomba i kurs wysyczeli na północ jak falcon heavy na orbitę. Szczegółów zdradzić nie mogę ale wiem co mowie, zobaczycie.
Witam,
To jutro mamy poniedziałek :-) 30 listopad Raport.
Na jutro jest zapowiadana jest publikacja raportu. Z naciskiem na ZAPOWIADANA. Czy raport się ukaże, zobaczymy. No właśnie jak obstawiacie: 1. godziny dopołudniowe; 2. 23 z minutami :).
Dnia 2020-11-29 o godz. 14:26 ~maro66 napisał(a): > Na jutro jest zapowiadana jest publikacja raportu. Z naciskiem na ZAPOWIADANA. > Czy raport się ukaże, zobaczymy. > No właśnie jak obstawiacie: > 1. godziny dopołudniowe; > 2. 23 z minutami :).
Witam. Patrząc statystycznie to 23 z minutami. Miejmy nadzieję że zaskoczą nas godziną publikacji raportu jak i samym raportem.
Witam. Nie pamiętam kto, ale któryś z inwestorów korespondował z Prezesem i dzielił się informacjami na forum. Może jeszcze raz spróbować. Nie jest to raczej w moim interesie, ale chyba trzeba zrobić z tym porządek i zgłosić.
Zarząd Adiuvo Investments S.A. [Emitent, Spółka] informuje, że w dniu dzisiejszym powziął informację o zawarciu w dniu 30 listopada 2020 r. umowy pomiędzy spółką portfelową funduszu Joint Polish Investment Fund C.V. [JPIF] Healthup sp. z o.o. [Healthup] z globalną amerykańską firmą zajmującą się leczeniem układu oddechowego Vyaire Medical [Kontrahent] na wyłączną dystrybucję wybranej wersji mobilnego systemu spirometrycznego AioCare stworzonego przez HealthUp w wybranych krajach świata takich jak Wielka Brytania, Holandia, Francja, Niemcy, Włochy, Szwajcaria, Hiszpania, Belgia, Królestwo Arabii Saudyjskiej, Królestwo Bahrajnu, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Królestwo Jordanii, Kuwejt, Sułtanat Omanu i Australia, [Umowa].
Umowa została zawarta na okres trzech lat od dnia jej zawarcia z możliwością jej automatycznego przedłużenia na kolejnych 12 miesięcy po uzgodnieniu przez strony celów sprzedażowych w nowym okresie obowiązywania umowy, chyba że strony zgodzą się na rozwiązanie Umowy lub w przypadku, gdy Kontrahent nie spełni minimalnych celów sprzedażowych.
Cześć. Przestał odpisywać gdy ich firmę nazwałem nieudacznikami i ofiarami losu z uwagi na regularne opóźnienia raportów. Zresztą to oszust i prowadził interesy z innym oszustem Ilskim.
Z tego co pamiętam, byłeś zadowolony z korespondencji z Prezesem (mogę się mylić) - wejście do ekstraklasy itp. Musiał Ci nacisnąć na odcisk, że tak "grubo" go oceniasz.
Tak. Byłem zadowolony. Po ostatnich raportach(wynagrodzenia kosmos!za co?)
Regularnych opóźnieniach,laniu wody w mailach (wejście do ekstraklasy?!?Wyniku brak,informacji o realizacji brak) Dodatkowo fatalna komunikacja z rynkiem właściwie jej brak spowodował że zmieniłem zdanie i przestałem się łudzić