Ponieważ mocno poprawili wyniki, maja dużo wolnej gotówki wiec pewnie dalej będą przejmować nowe biura. Takie proste i krótkie. Dlatego rośnie :) co maja powiedzieć poubierani w HRC? Tam ostrzegałem? Nie widziałem tam od naganiaczy ani jednego IP.
Od dłuższego czasu widać było zbieranie w przedziale 1.5-2.0 i powoli zaczyna się robić ciekawie. Ja zebrałem wczoraj ponad 20k akcji i sprzedam dopiero powyżej 7zl bo zasięg wzrostów jest nieograniczony.
W przyszłym tygodniu jak zobaczycie na AT spadająca gwiazdę to będzie oznaczało tylko jedno, ze jesteście poubierane na długi czas.. Wycena na akcje tutaj jest 1,76 pln tak ze balonik napompowany się zrobił. Ciekawe kiedy ktoś z insiderow zacznie sypać.
Wlasnie do podkręcenia sie szykują, latając po forach innych spółek. Zobacz kiedy tu wchodzili, napewno przed 1pln, pod koniec lipca jest duża świecą na obrocie tak ze podejrzewam ze wlasnie wtedy wchodzili. Potem na małym obrocie sukcesywnie do gory o 200 procent. Ostatnia sesja, widać ze cześć naiwnych juz sie złapała na naganiania albo sami obroty podkręcają zeby uwiarygodnić ze cos sie dzieje. Mimo wszystko ruch dalej jak kiosku. W przyszłym tygodniu spadająca gwiazda sie pojawi :)
Lecą gnioty, tutaj są liczby. Weź idź na xtb tam gdzie jestes zapakowany po jaja i promujesz grubego. Przy okazji zrób leske Jarkowi. To umiecie robić. Rośnie i boli, że nie ma w portfelu? weź pakiet i patrz a nie becz jak gimnazjalista. Zachowuj się jak na liceliste przystalo
Najlepiej atakować personalnie i myśleć ze sie druga osoba da sprowadzić w taki prosty sposób do poziomu dna rozmowy.
Xtb nigdy nie miałem i nawet tam nie zaglądam.
Nie lubię spółdzielni i cwaniactwa, zachłanności i braku honoru, oszukiwaniem innych sie brzydzę. Jak tylko mam okazje to staram sie przeszkodzić spółdzielni w ich oszustwach. Pozdrawiam
Dnia 2020-10-17 o godz. 13:10 ~Legionista napisał(a): > Ponieważ mocno poprawili wyniki, maja dużo wolnej gotówki wiec pewnie dalej będą przejmować nowe biura. Takie proste i krótkie. Dlatego rośnie :) co maja powiedzieć poubierani w HRC? Tam ostrzegałem? Nie widziałem tam od naganiaczy ani jednego IP.