Teraz chyba za późno na wejście. Na tax net fajny ruch. Myślę, że z covidow kapitał idzie na inne branże w końcu. A spółka z fundamentami więc nie dziwi mnie że tam się lokują. Myślę, że z dnia na dzień tylko góra i większe obroty.
Widać, że na razie FINV skupił się promowaniu i rozwijaniu SPOKO, natomiast odłożono projekt IGS SA czyli Bingolotto. FINV zmniejszył także udział w tej Spółce. Czy to oznacza, że - widząc potencjał i przyszłe zyski w SPOKO - zarzucili całkowicie IGS SA? Ze Spółki nie płyną żadne komunikaty, co do prowadzonej działalności, a zwłaszcza jej nowego profilu. Jak uważacie? Zobaczymy, jak rozegrana zostanie płatność przez IGS na rzecz FINV?
Wątpię, żeby skupili się na jednym, pewne kroki wymagając czasu i pewnie nie wszystko zależne od naszych spółek... jak np zmiana nazwy 2intellect na IGS - dawno powinna mieć miejsce ale administracja kuleje i covid nie pomaga. Robią swoje a pchają w międzyczasie to co akurat pchać mogą. Programiści w IGS na pewno kilka miesięcy nie siedzą bezczynnie. FIV zawsze publikował sprawdzone infa więc i o bingolotto nie piszą dopóki nie będą to konkrety - umowy. Tak czy inaczej... jak wspomniałem w poprzednim poście (gdzie jakiś troll wyzwał mnie od kłamców) - apka SPOKO znowu mocno zyskuje na popularności w google play - to jest fakt i wystarczy sprawdzić w telefonie :). Dzisiaj ( w sumie już wczoraj) liczba trolli większa niż kiedykolwiek.... zainteresowanie rośnie.
Teraz mamy taki okres, że ludzie szukają miejsca gdzie ulokować kapitał. Ta spółka wygląda ciekawie i najważniejsze, że nie jest to balon nadmuchany powietrzem.