• Obrót 96zl Autor: ~666 [37.7.31.*]
    Ta spolka to dno uciekajcie poki nie jest za pozno
  • Re: Obrót 96zl Autor: -dareczek- [78.10.123.*]
    Cena bez zmian
  • Re: Obrót 96zl Autor: ~Re [37.47.168.*]
    Jakaś masakra nie ma jak z tego badzuewua teraz wyjść.
  • Re: Obrót 96zl Autor: ~Re [37.47.168.*]
    Jakaś masakra nie ma jak z tego teraz wyjść.
  • Re: Obrót 96zl Autor: ~BAX [78.9.24.*]
    Biedny Dareczek został sam na pokładzie, Tomi go przechytrzył, taki kolega.
  • Re: Obrót 96zl Autor: -dareczek- [5.173.225.*]
    Dziękuje za współczucie.Szkoda tylko że cena akcji nie chce mnie bardziej pognębić i spaść.Ostatni zakup 3,6.
    A i jeszcze jedno ten biedny dareczek sobie kręci tutaj małe kółeczka
    Ile masz?Dawaj czwartek po 3,6 wszystko łyknę
    Sorry, ale nie kupuje takich bieda-spółek. Chyba najsłabsza gamingowa na GPW.
    Heh co nie przeszkadza Ci tutaj pisać.
    Napisałem, bo mi Ciebie żal, że tu sam zostałeś z akcjami. Widać, żeś kulturalny facet, mam nadzieję, że wyjdziesz z tego chłamu i zainwestujesz w społkę o silnych fundamentach. Polecam CRJ, Pyramid, XTB, Skinwallet, Duality itd. Złóż sobie taki portfel i na luziku odrobisz straty z tego badziewia.
    Kolego ile może urosnąć CRJ?XTB spółka zapakowana przez całą giełdę jest potencjał tylko czy zostanie wykorzystany?A Teraz porównajmy to do mojego Jujubee.Spółka zebrana z samego dna.Czekamy na grę.Jeśli chwyci potencjał nawet 1000 procent.Średnią mam o wiele niższą niż cena aktualna.Coalenergy kolejny śmieciuch.Z potężnym ORGR i rysującym się spodeczkiem.Zakres wybicia jak wszystko pójdzie dobrze grubo ponad 1000 procent.Hgames dwie gierki do końca roku.Myślę że leciutko 10 zł zrobi.Kupowałem to po 2 zł.Ale poszły jeszcze kółeczka więc tak naprawdę mam znacznie taniej niż po 2 zł.A co do Tomiego to miał to po 1 zł za cały swój kapitał i sprzedał za 7 zł.I teraz jest ze mną na Jujubee.Więc reasumując spółki po wzrostach omijam szerokim łukiem.Wolę zbierać śmieciuszki.A jest kilka perełek że stajni Januarego i Górskiego które dopiero czekają na swój czas i bardziej tam bym się skłonił do kupna akcji w dołku i poczekał na jazdę podobną do Columbusa lub Oml.
    To jeśli masz po 2 PLN to OK, ale jeśli więcej akcji to ciężko Tobie będzie wyjść nie zwalając kursu. Musieliby wreszcie coś wydać aby były większe obroty. Na JUJU byłem przez chwilę ale tam można wchodzić za jakis czas pod premierę DARK MOON. RP2 w ostatni dzien przesunięty, Prezes gada jakies banialuki nie informując o obsuwie, na dodatek EA. Nie ma ta spółka wiarygodności. Spojrz jeszcze na INBOOK, tak spekulacyjne wzrosty po info o przejęciu przez Medicofarmę. Mam ze średnią 2,58, pozdro.
    Inbook gratuluję.Ciekaw jestem co się tam stanie z lukami
    Dzięki, udało sie wejść nisko dzięki Twitterowi. Do Walnego 02.12 będzie mocno bujało, spekuła się zleciała, obrót i zainteresowanie ogromne. Po faktycznym przejęciu INBOOKA przez Medicofarmę moze byc i 30 PLN.
  • Re: Obrót 96zl Autor: -dareczek- [178.36.209.*]
    Jujubee zobacz!!!
    Życzę Ci aby DŻUDŻU urosło 100 %, ale dla mnie teraz przed samą premierą wejście to za duze ryzyko. Rozważę po RP2, sprawdzimy sprzedaz, recki i mozna rozpocząć grę pod DARK MOON.
[x]
NEURONE -0,82% 1,21 2025-11-14 11:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.