• Szykują się Autor: ~Anoninfo [5.173.108.*]
    W przyszłym tygodniu 3 informacje i podpisanych umowach. Stay tune. Kto trzyma nie pożałuje. Spekulant informator. Hej! Kto wchodzi mnoży swój kapitał razy 3,5 przez kolejne dwa miesiące.
  • Re: Szykują się Autor: ~meb [89.151.39.*]
    Dziękuję za informację, jednak odważny jesteś pisząc takie rzeczy.
  • Re: Szykują się Autor: oobserwator [95.48.239.*]
    jakieś źródło :)?

jak nie ma źródła to w grudniu będzie 500000000 za 1 akcję. :v albo więcej!
    ale nie mam źródła też ;P
  • Re: Szykują się Autor: ~TechnikAT [91.123.176.*]
    Zgłaszam ten post z IP do KNF, jeśli sie nie potwierdzi to co piszesz bedzisz miał duże problemy.
  • Re: Szykują się Autor: ~Spekulant [85.202.222.*]
    Napisał ze spekulant, kolejne bzdury jak wszystkie o spadkach i wzrostach. Jedyne info które można ufać i nie zawsze jak pokazała sytuacja na aquatech to espi/ebi
    dokładnie.
    Póki co fakty - bez żadnej spekulacji bo każdy ma pojęcie o co jest gra - są takie że główny akcjonariusz wywalał akcje (ESPI o pożyczce i sprzedaży) kolejne to co widać gołym okiem to chociażby dzisiejszy upychacz którego widziałem na własne oczy od 1,04 do 1,1 po 300 k akcji i nagle 20 k na sprzedaż i kurs zleciał do 1,06 bez żadnego batona. To są fakty.

To tak zupełnie na chłodno.
    Jeszcze poczekam chwilę bo piłka w grze ale ... zobaczymy jak spadnie poniżej 0,9 to ostatni gasi światło.
  • Re: Szykują się Autor: ~TechnikAT [91.123.176.*]
    Jeden sprawiedliwy się znalazł pisząc prawdę. Popychacze, wywalanie w rynek i upychanie leszczowi.
  • Re: Szykują się Autor: ~akcjonariusz [83.13.128.*]
    Dnia 2020-10-16 o godz. 13:17 oobserwator napisał(a):
    > dokładnie.
    > > Póki co fakty - bez żadnej spekulacji bo każdy ma pojęcie o co jest gra - są takie że główny akcjonariusz wywalał akcje (ESPI o pożyczce i sprzedaży) kolejne to co widać gołym okiem to chociażby dzisiejszy upychacz którego widziałem na własne oczy od 1,04 do 1,1 po 300 k akcji i nagle 20 k na sprzedaż i kurs zleciał do 1,06 bez żadnego batona. To są fakty.
    > > To tak zupełnie na chłodno.
    > > Jeszcze poczekam chwilę bo piłka w grze ale ... zobaczymy jak spadnie poniżej 0,9 to ostatni gasi światło.

1. dokładnie tak jest jak Pan pisze
    2. dodam tylko, od kredytów sa Banki
    3. a udziałowców >5% trzeba sobie DOKŁADNIE sprawdzić /w szczególności Ltd/

• Re: Szykują się Autor: ~Spekulant [85.202.222.*]
    Chociaż sam nie wykluczam ciekawszych informacji w przyszłym tygodniu. I sam trzymam tutaj na longa wiec spadki w ostatnich dniach mnie nie ruszają bo wiem co kupiłem są fundamenty i plany, a chce sprzedać gdy chociaż cześć tych planów uda się zrealizować to spółka może zyskać 2-3 na wartości przy napędzie przez spekulantów 4zl w perspektywie roku są możliwe. Jak mówił prezes jak promil rynku rolniczego w Ameryce będzie należał do nich to zyski mogą sięgać miliardów. Najważniejsze dla wzrostów będzie doprowadzenie do skutków tej umowy, a mam nadzieje ze ta pożyczka się do tego przyczyni. Czekam spokojnie, jak stracę to wiem z czym się godzę grając.
    też trzymam na longa - ale wiesz jak to jest :) pytanie kiedy upchać żeby wyjąć niżej :) no i... zieleni życzę w portfelu, ciężkie czasy idą
  • Re: Szykują się Autor: ~karol [89.151.38.*]
    i żadne AT nie przeszkodzą
    Bardzo mądra wypowiedź.
    Zgłaszam nawet do CIA, FBI, KGB i kogo tam jeszcze chcesz,. A najlepiej to przestań brać to co rano bierzesz
  • Re: Szykują się Autor: ~boruta [79.191.31.*]
    pojda infa to nagle sie dowiedza ludzie kto te pakiety bral, dzis zakonczenie 1.20zl
    no to patrzymy, jedno info jest
[x]
HUBTECH 1,27% 0,24 2026-04-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.