Ja uważam że są duże szanse na to aby GP Morgan zrobił tutaj zakupy! Dlaczego?
1. Boruta to silna fundamentalnie Spółka, która osiąga duże przychody, zyski i ma konkretny majątek
2. Jest płynna i ma porzadna kapitalizacje
3. Od kilku tygodni utrzymuje się w ścisłej trójce z największymi obrotami na NC
4. Atrakcyjne poziomy zakupowe
Wchodzą na NC i będą kupowali na własną rzecz i na rzecz swoich klientów a Boruta to top 3 NC pod względem obrotów, jest w indeksie NC Focus , posiada konkretny realny majątek i ma kapitalizację pozwalająca na spokojne inwestowanie od kilku do kilkunastu milionów bez konieczności ujawniania się. Chyba nie sądzisz że GPM będzie inwestował w Spółki z kapitalizacja 10 czy 20 mln bo wydanie 2 wiąże się z koniecznością ujawniania sie. Tak uważam że prawdopodobieństwo że zainwestują jakieś pieniądze w Borutę jest całkiem spore- ale to moja opinia i ty możesz mieć inną, szanuje to
Dnia 2020-10-16 o godz. 08:13 ~meb napisał(a): > Ja uważam że są duże szanse na to aby GP Morgan zrobił tutaj zakupy! Dlaczego? > > 1. Boruta to silna fundamentalnie Spółka, która osiąga duże przychody, zyski i ma konkretny majątek > > 2. Jest płynna i ma porzadna kapitalizacje > > 3. Od kilku tygodni utrzymuje się w ścisłej trójce z największymi obrotami na NC > > 4. Atrakcyjne poziomy zakupowe
TAK ZGODA w 101%, pragnę tylko uzupełnić wpis kolegi, że najwiekszy zysk na sprzedaży wlasnych akcji swoim akcjonariuszom
To jest kłamstwo Boruta nigdy nie miała akcji własnych a tym bardziej prawo zakazuje sprzedaży akcji własnych przez rynek chyba że w określonym celu ale raczej robi się to umowa cywilna. Nie wprowadzaj ludzi w błąd a ja bym się nie zdziwił jakGPM wejdzie w Borutę za kilka milionów bez konieczności ujawniania