• Boruta a GP Morgan Autor: ~meb [89.151.39.*]
    Ja uważam że są duże szanse na to aby GP Morgan zrobił tutaj zakupy! Dlaczego?
    1. Boruta to silna fundamentalnie Spółka, która osiąga duże przychody, zyski i ma konkretny majątek
    2. Jest płynna i ma porzadna kapitalizacje
    3. Od kilku tygodni utrzymuje się w ścisłej trójce z największymi obrotami na NC
    4. Atrakcyjne poziomy zakupowe
  • Re: Boruta a GP Morgan Autor: ~Jp [5.173.40.*]
    JP Morgan i napewno kupią borute
  • Re: Boruta a GP Morgan Autor: ~meb [188.146.33.*]
    Wchodzą na NC i będą kupowali na własną rzecz i na rzecz swoich klientów a Boruta to top 3 NC pod względem obrotów, jest w indeksie NC Focus , posiada konkretny realny majątek i ma kapitalizację pozwalająca na spokojne inwestowanie od kilku do kilkunastu milionów bez konieczności ujawniania się. Chyba nie sądzisz że GPM będzie inwestował w Spółki z kapitalizacja 10 czy 20 mln bo wydanie 2 wiąże się z koniecznością ujawniania sie. Tak uważam że prawdopodobieństwo że zainwestują jakieś pieniądze w Borutę jest całkiem spore- ale to moja opinia i ty możesz mieć inną, szanuje to
  • Re: Boruta a GP Morgan Autor: ~akcjonariusz [83.13.128.*]
    Dnia 2020-10-16 o godz. 08:13 ~meb napisał(a):
    > Ja uważam że są duże szanse na to aby GP Morgan zrobił tutaj zakupy! Dlaczego?
    > > 1. Boruta to silna fundamentalnie Spółka, która osiąga duże przychody, zyski i ma konkretny majątek
    > > 2. Jest płynna i ma porzadna kapitalizacje
    > > 3. Od kilku tygodni utrzymuje się w ścisłej trójce z największymi obrotami na NC
    > > 4. Atrakcyjne poziomy zakupowe

TAK ZGODA w 101%, pragnę tylko uzupełnić wpis kolegi, że
    najwiekszy zysk na sprzedaży wlasnych akcji swoim akcjonariuszom
  • Re: Boruta a GP Morgan Autor: ~meb [89.151.39.*]
    To jest kłamstwo Boruta nigdy nie miała akcji własnych a tym bardziej prawo zakazuje sprzedaży akcji własnych przez rynek chyba że w określonym celu ale raczej robi się to umowa cywilna. Nie wprowadzaj ludzi w błąd a ja bym się nie zdziwił jakGPM wejdzie w Borutę za kilka milionów bez konieczności ujawniania
  • Re: Boruta a GP Morgan Autor: ~Korba [5.173.56.*]
    Boruta ma term shet z amerykańskim Koncernem rolnym

Możliwe że jp morgan to zauwazyli
  • Re: Boruta a GP Morgan Autor: ~wasyl [89.238.186.*]
    jankes wie jak zarobic
[x]
HUBTECH 2,08% 0,24 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.