dziś prasa informuje: Jak wynika z informacji prokuratury, zatrzymanie dzisiaj m.in. znanego adwokata Romana G. oraz biznesmena Ryszarda K. ma związek z "wyprowadzeniem kwoty niemal 92 mln złotych z giełdowej spółki deweloperskiej". Zatrzymani mają dzisiaj usłyszeć zarzuty.
To dlaczego nie informujecie te instytucje , tylko wylewacie swoje żale na forum..... ja mam za 900 zeta , to mi się nie opłaca nawet tam pisać , ale jak ktoś ma więcej to może !!!!
Zglosilem sprawe do prokuratury prokurator sprawe odrzucil .Zostalo napisane zazalenie i sad postanowil wrocic sprawe do dalszego zbadania .Mateusz szykuj sie .....chyba sie nie wywinie...
Panie Ziobro! Gdzie Twoi prokuratorzy. A twierdziłeś,że zrobisz porządek z przestępcami. A tymczasem Oni śmieją się z Ciebie. Hetan to piękny przykład jak oszuścii śmieją się z Ciebie !!!!
Prawda. Na dzisiaj kosztowalo mnie 4,200zl jeszcze 10 procent tego co jest do odzyskania ,bede jnformowal o dalszych wynikach.Nie mozna zrobic pozwu zbiorowego dlatego wiedzieli co robili poniewaz nie oplaci sie innym zakladac sprawy za drogo.15 lat na przedawnienie tego zlodziejstwa ,kto ma wiecej niz 10 tys z pp moze sprobowac z tego i tak juz nic nie bedzie .Pozdrowienia dla Mateusza i zarzadu za piekny walek .
Dzisiaj dostalem powiadomienie o wszczeciu dochodzenia o przestepstwo okresone w art.286 par 1kk .Polega na wprowadzeniu w blad drugiej osoby lub wykorzystywaniu bledu drugiej osoby w celu osiagniecia korzysci majatkowei i doprowadzenia jej w ten sposob do niekorzystnego rosporzadzenia mieniem .Grozi za to od 6 miesiecy do 8 lat pozbawienia wolnosci .